Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цончо Ганев: Когато и да бъде разпуснат парламентът в този му вариант, ще е късно

Политика

Цончо Ганев: Когато и да бъде разпуснат парламентът в този му вариант, ще е късно

Цончо Ганев: Когато и да бъде разпуснат парламентът в този му вариант, ще е късно - Tribune.bg
Снимка:

„Това правителство и всички правителства, които би излъчил този парламент са безкрайно вредни за нашата държава и когато и да бъде разпуснат парламентът в този му вариант, ще е късно. Точно заради това ние смятаме, че това, което се случва в момента, пазарлъците и купуването на депутати, спазаряването на постове, е добър вариант, че не са се разбрали“. Това заяви в кулоарите на парламента депутатът от „Възраждане“ Цончо Ганев.

Коментарът му идва, след като по-рано днес премиерът в оставка Кирил Петков обяви от Гърция, че „Продължаваме Промяната“ ще върнат неизпълнен мандатът за съставяне на правителство тази вечер.

„Очакваме, че ще се направи опит с третия мандат, ако не е на „Възраждане“, отново да се впуснат в такъв пазарлък и на депутати, и на политики, които евентуално да доведат до нови назначения по различните административни постове“, посочи Ганев.

„Нашата позиция е пределно ясна от първия ден. Този парламент е безкрайно морално изчерпан. Няма никаква легитимност. Настройките в обществото са съвсем различни. Бушува невиждана от десетилетия криза в България – икономическа, социална, затова парламентът трябва да се разпусне, да пристъпим към избори и да отидем на своего рода референдум с новите избори“, каза още депутатът от „Възраждане“.    


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети