Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цонев ще иска да проверяват Рашков с дрегер

Политика

Цонев ще иска да проверяват Рашков с дрегер

Цонев ще иска да проверяват Рашков с дрегер - Tribune.bg
Снимка:

Жесток скандал се разрази между ДПС и Бойко Рашков в пленарна зала. От трибуната на Народното събрание бившият вътрешен министър и депутат от ПП обвини ДПС, че купуват гласове, което взриви залата. С пръст той посочи, че Мустафа Карадайъ е избран с фалшиви медицински протоколи, за да се гласува с подвижни урни.

„Г-н Рашков вие сте откровен лъжец и срещу вас има дела и то спечелени. И вие и парламентарната група не разбрахте, че всички действия които трябва да се предприемат в името на закона трябва да бъдат по закон“, заяви Цонев.

От място Бойко Рашков продължи да крещи срещу ДПС.

Йордан Цонев поиска да се направи тест с дрегер на Бойко Рашков.  

„Ако аз съм бил вътрешен министър и съм си позволил да арестувам лидера на опозицията и съда да ми е казал, че съм го направил против закона, щях да си изям дипломата на площада“, заяви депутатът от ДПС и допълни, че партията му не се обижда от Рашков, с който водят битка по закон, както трябва всички да я водят.  

След него с фалцетен тон Асен Василев поиска не само Рашков, а цялата зала да бъде проверявана с дрегер. 

Днес депутатите продължават дебатите върху Изборния кодекс и връщането на смесеното гласуване. След гласуване се прие да се удължи работата на Народното събрание до гласуване на точката. 

Дебатите продължиха да стигат точка на кипене благодарение на Искрен Митев от Пп, който обяви, че докато е бил премиер Бойко Борисов е станал милиардер и обяви, че ГЕРБ, БСП и ДПС са лъжливи партии. 

„Спасителната коалиция се роди снощи по тъмни доби, но не чувам някой да скача. По тъмни доби беше решено минималната заплата да стане 850 лв, да се увеличи еднократната помощ за ученици с 300, това е спасителната коалиция за България и българския народ и съм щастлива, че това стана по предложение на БСП. Благодаря на всички народни представители, които го подкрепиха. Може с дни да си припомняте кой какво е говорил и да си четете“, заяви в отговор Корнелия Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети