Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цвета Караянчева: Да разграничаваме начина на говорене - институционално или на партийни срещи

Политика

Цвета Караянчева: Да разграничаваме начина на говорене - институционално или на партийни срещи

Цвета Караянчева: Да разграничаваме начина на говорене - институционално или на партийни срещи - Tribune.bg
Снимка:

Тя е участвала на срещата в Лом като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ

Да разграничаваме начина на говорене, когато говорим институционално и когато говорим на партийни срещи, апелира пред журналисти председателката на Народното събрание Цвета Караянчева по повод изказването си в Лом, за което бе повдигнат и въпроса за нейната оставка.

На партийна среща в крайдунавския град Караянчева отговори на упреците, че магистралите, построени от ГЕРБ, не стават. Точният й коментар бе: „Ми що не ги направихте вие като не стават, бе? Що не ги направихте, а сега критикувате? Метрото! Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, ходи пеша! Това е положението“. Цвета Караянчева подчерта отново пред медиите, че е говорила на партийна среща.

„Аз се явявах като член на Изпълнителната комисия. Вижте и другите партии как говорят на своите партийни срещи и тогава ще разберете начина на говорене на всички народни представители, партийни лидери и участници в управлението на партиите“, защити се пред журналистите в парламента Караянчева. Тя сподели, че е засегната от коментари в едно предаване/ „120 минути“ по БТВ/, където репликата й е сложена до изказвания на предишни председатели на Народното събрание, които говорят институционално.

„Не беше коректно по този начин да се представи моето говорене, защото аз имам много институционални изказвания, беше коректно да се вземе абзац от тях, а политическите изказвания можеха да бъдат наредени до политическите изказвания на предишни председатели“, коментира случая Караянчева. Тя увери представителите на медиите, че никога не си е позволила да се меси в работата им

„Няма и да го направя – но чисто човешки, като жена, като политик, беше много обидно, защото това предизвика съвсем друг отзвук“, посочи Караянчева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети