Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цвета Караянчева: Изходът от ситуацията не е служебен кабинет

Политика

Цвета Караянчева: Изходът от ситуацията не е служебен кабинет

Цвета Караянчева: Изходът от ситуацията не е служебен кабинет - Tribune.bg
Снимка:

На този етап е важно да има стабилно управление, парламентът да работи, каза председателят на НС

"Може би другата седмица ще има промени в кабинета. Но, каквото и да се случи, за мен изходът не е служебен кабинет". Това заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пред журналисти в пазарджишкото село Виноградец.

"За мен служебно правителство не е изход от ситуацията. Темата корупция е винаги на дневен ред, ние никога не сме бягали от нея, премиерът при всяко съмнение веднага взема мерки, за разлика от други политически сили и институции. Онези хора, които гласуваха против закона, и президентът, който върна закона, наложи вето, не може да бъдат най-големите борци срещу корупцията", коментира Караянчева, цитирана от Нова телевизия.

"На този етап е важно да има стабилно управление, парламентът да работи. Ако има служебен кабинет, няма да има как да се приемат закони за COVID-19. Ще бъде много сложно и без приет бюджет", констатира Караянчева, като добави, че това ще стане на фона на икономическа криза.

Председателят на Народното събрание присъства на откриването на бюст-паметника на летеца Атанас Кръстев, загинал при защита небето на София във Втората световна война.

Днес ни трябват много сили, много разум и поглед в бъдещето, за да можем да запазим България, да я направим такава, каквато мечтаем, за да останат в нея нашите прекрасни деца, подчерта в словото си Цвета Караянчева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Стабилното ограбване трябва да спре. По конституция- служебен кабинет и нови избори. Какво стабилно управление, стабилно за вашата престъпна групировка.
18.07.2020 13:42 / Отговор
Румен Тъпото Предсрочни избори-министър председател-ЧЕРЕПА
18.07.2020 14:33

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати