Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цвета Караянчева отговори на Радев: Асфалт трябва, както и много други неща

Политика

Цвета Караянчева отговори на Радев: Асфалт трябва, както и много други неща

Цвета Караянчева отговори на Радев: Асфалт трябва, както и много други неща - Tribune.bg
Снимка:

По-рано президентът обясни, че не може да се мисли само за асфалт, а трябва да се вложи в научна и образователна свързаност

Председателят на НС Цвета Караянчева отговори на критиките на Румен Радев в Естония, че инфраструктурата е важна, но за да имаме икономика на бъдещето, трябва да вложим в научна и образователна свързаност: "Асфалт трябва, както и много други неща", каза Караянчева.

По-рано днес президентът обясни, че не може да се мисли само в перспективата на полагане на тръби и на асфалт: „Инфраструктурата е важна, но, ако искаме икономика на бъдещето, трябва да вложим в научна и образователна свързаност", разясни Радев от Естония.

„Президентът отдавна вече не е обединител. Отдавна не е човек, който наистина мисли за бъдещето на България. Защото не може да хвалиш България в чужбина, а тук да говориш точно обратното. Асфалт трябва навсякъде, но трябват и още много други неща, които прави правителството и дори в тази трудна COVID криза, намира възможности и средства да помага на гражданите, без да прави излишни демонстрации и политики. Ако иска да помогне президентът, нека да помогнe“, призова Караянчева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (12)

Тартаковер Асфалт трябва-казва ПКП и това е вярно. Но не този асфалт полаган от нейната партия, който се руши след месеци, който води до катастрофи, смърт на хора..Виждаме го непрекъснато. Магистралите, пътищата в София, Варна, на други места, доказаха убийствено лошо качество и показаха отвратителното лице на корупцията.
31 години сме в промени, повече от 14 в ЕС. От тези 14години голяма част е под ръководството на ГЕРБ. Влязоха огромни средства от Европа но ползата от тях за икономиката ни-минимална. Все още по-голямата част от пътната мрежа е от времето на соца, когато нямаше евросубсидии. И не само пътната мрежа...
Затова да се махат ! Не струват. О С Т А В К А !
19.10.2020 18:30 / Отговор
Бай Гроздан Тараторчо, кажи нещо, душко, за първата прост…, пардон – поетеса, Деса? Верно ли била забягнала в Щатите? Ми сега кой ще спира срещу движението, кой ще си купува роклички, кой ще ни казва какво да правим или да не правим? М? Ми ние осиротяхме без първа дама-секънд хенд! Що така се случи, знаеш ли? Гледам, че си близък на семейството, я кажи! Или не са семейство вече, а?
19.10.2020 19:21
КАРАЯНЧЕВА Е ПРАВА:НА ЛУМПЕНА РАДЕВ МУ ТРЯБВАТ МНОГО ДРУГИ НЕЩА: 1.ПОПЪЛВАНЕ НА УМСТВЕНИТЕ ДЕФИЦИТИ С ЕЖЕДНЕВНО ЧЕТЕНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ КЛАСИЧЕСКИ ПОЛИТИЦИ
2.СМИРЕНИЕ КЪМ ПО-КАДЪРНИТЕ ОТ НЕГО
3.УВАЖЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ
19.10.2020 20:06
Онаниращ шахматист Напсувах те ,тъпако!
19.10.2020 23:21
коментар Таратаковере асфалт не се яде но дава заплати бе момчето ОСТАВКА на др.нинова!
20.10.2020 10:15
Иво А за ГРАБЕЖА ОТ САМО 20Г от 90г до 2010г #КОЙ е виновен бе е!#КОЙ е виновен за КРИМИНАЛНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА БКП/БСП/СДС/ДСБ бе е?!?Все Борисов ли ви беше виновен бе е ДРУГАРЮ ТАРТАКОВЕРЕ?!?ПХрч птууууу......
20.10.2020 10:20
Анастас #

На Селянина от село Славяново ...
пак нещо ме Муу е ясно !?

Копанара е долна Проба
ПоРусначен Фатмак и винаги ще е в невидение.

Само Гешев може да го вкара в релсите !!!

(идейно възпитателно)
.
19.10.2020 19:30 / Отговор
Mihaela Geshev, koga shte deistvash? Toq fatmak ne se izdarja.
Mahai se na selo,zashtoto e samo ta da stoish nacelo na DARJAVA ta ni!
19.10.2020 20:08
Нина Тая простакеса е с асфалт в главата!
19.10.2020 21:54 / Отговор
Mihaela A komunqgite samo kradqha,stanaha bogatashi na Nash grab I nishto ne napraviha.MAHAITE SE OT BULGARIQ!
19.10.2020 23:11
ОСТАВКА на ФИГУРАНТА на мафията ! ..ОСТАВКА на ГОВЕДОТО радеф, ДАЛАВЕРАДЖИЯ - комисионни за Грипени, ПАЧКИ от вноса на БОКЛУК от неговите авери, Изменник ПРЕДАТЕЛ - ЮДА, ФИГУРАНТ на ЧЕРЕПА, ПРОСТ СЕЛСКИ ПОМИЯР, МАРШ от Б-я ! ТУК те чака СЪД И ЗАТВОТ за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА и шпионаж за чужда държава! И ОФШОРНИТЕ ти сметки ще изплуват, за да те видят простите ти фенове как " ГЪЗ ГЛАВА ЗАТРИВА"!
Срам за Б-я си ти радеф.., и е адски неудобно, да ходиш на екскурзии в държави, които явно се ПРИТЕСНЯВАТ ОТ ЕДИН ШПИОНИН като теб да шета тук и там и дано ДА СЕ ПАЗЯТ адекватно от ШПИОНСКИТЕ ТИ НАКЛОННОСТИ, гадно копеле ..ПФУу..
А това , че Б-я има нужда и от инфраструктура и от тръби Е АБСОЛЮТНО ВАЖНО за инвеститорите, ти ПРОСТАКО радеф, попитай комунистите, защо за половин век НИЩО НЕ СЪГРАДИХА , САМО КРАДЯХА , та се наложи Бойко да наваксва тези ОКРАДЕНИ от твоята партия години !!!!
БЛАГОДАРИМ на БОЙКО БОРИСОВ за ГРАДЕЖА и РАСТЕЖА на Родината ни !
19.10.2020 22:17 / Отговор
коментар Таратаковере асфалт не се яде но дава заплати бе момчето ОСТАВКА на др.нинова!
20.10.2020 10:15 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети