Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цвета Караянчева ще участва в отбелязването на Националния празник 3 март

Политика

Цвета Караянчева ще участва в отбелязването на Националния празник 3 март

Цвета Караянчева ще участва в отбелязването на Националния празник 3 март - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на парламента ще посети Габрово и връх Шипка

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще участва в отбелязването на Националния празник 3 март в Габрово и на връх Шипка, съобщи пресцентърът на Народното събрание. Тържествените чествания на Паметника на свободата традиционно са под патронажа на председателя на парламента. Тази година по препоръка на главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев във връзка с пандемията няма да се проведе тържествен митинг на заветния връх. Председателят на парламента ще присъства в Габрово на отслужване на панихида в църквата „Успение на Пресвета Богородица“ в 9.30ч., след което националното знаме ще бъде на издигането на пл. „Възраждане“.

На връх Шипка Цвета Караянчева ще отдаде почит пред паметта на героите, жертвали се за България, като в 11.30ч. ще поднесе венец на Паметника на свободата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Тартаковер Костите на загиналите герои ще започнат бавно да се въртят в гробовете си, когато тази потресаващо жалка женица, се изкачи да им отдава почит. Едно нищожество, което дебел политик с проблеми в морала и миналото си нарече Проста кърджалийска путка, а тя мазно му се завъртя и погледна влюбено !? Един арогантен човек, който ако съдбата и човешката глупост не бяха направили премиер, трудовия му път(ако не завършеше в затвора) щеше да стигне най-много до управление на булдозер. А тази объркана в морал, достойнство, чест и интелект женица, днес пак благодарение на нашата глупост, ще се качи на върха, за да омаскарява с нищожеството си славата и героизма на нашите опълченци?
Дотам ли стигнахме? Такива безстойностни, безчестни и назадничави хора да определят днес живота ни? Не го заслужаваме! Героите ни от миналото ще гледат от Небето и замислено ще поклащат глави.
26.02.2021 16:00 / Отговор
Те се въртят само за това че ги споменаваш ти. Пак крадени думи и мисли, казани от нас, включително и от мен за мръсници като Радев, лъжливото трио и останалите менте българи за употребата им на национални символи и герои. Жалки сте тролове.
26.02.2021 17:42
Фроид Ако не бяха умните хора,които изобретиха смарт-телефоните и компютрите,такива комплексари,като онаниращия тракторист нямаше да се доберат до това да споделят своите скудоумни и невежи мисли и щяха да рупат туршия и кисело зеле със сланина до печка на твърдо гориво,облечени в ръчно плетено елече,което не е прано от създаването му.Но сега,О Боже,сега са най-активните и универсални експерти по всяка тема и във всяка мрежа!Няма да прочетете и ред смислени коментари,а критика насочена в ляво,НИКОГА!Успехи желая и дано ви стигнат парите,които ви плащат за егоцентричните коментари!
26.02.2021 17:52
Тартаковер @ "" Фройд"" Ето нещо блестящо характеризиращо този форумен ""Фройд"". Казано е от истинския, Зигмунд Фройд :

Недостатъкът на веществото под мозъчната кора, ако не достига при раждането,не достига до края на живота !
26.02.2021 18:27
Б Таратор,гнидо червена,пак се оака.Кратко и точно.
26.02.2021 17:36 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп