Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цвета Караянчева: Всеки глас има значение и всеки глас ще бъде честно преброен

Политика

Цвета Караянчева: Всеки глас има значение и всеки глас ще бъде честно преброен

Снимка:

След 4 април ще продължим да живеем заедно, изтъкна председателката на 44-то Народно събрание

„Уважаеми сънародници, всеки глас има значение и всеки глас ще бъде честно преброен“, увери българските граждани председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в словото си по повод закриването на 44-то Народно събрание.

Отбелязвайки края на мандата на този парламент, тя подчерта, че всеки един от народните представители има различна оценка за изминалите 4 години.

„Скоро в тази зала ще заемат местата си депутатите от 45-ото Народно събрание. Някои от тях ще са ветерани с опит, други за първи път ще седнат на депутатските банки. На бъдещите депутати ветерани да пожелаем да носят със себе си поуката от допуснатите в миналото грешки. А на тези, които за първи път ще влязат тук, нека не забравят обещанията към избирателите си", посочи председателката на парламента.

Цвета Караянчева изрази дълбоката си благодарност към всички български граждани, които организират изборите  и кще заемат местата си в избирателните комисии.

„За гладкото и честно протичане на изборния процес са ангажирани близо 80 хил. души изборна администрация", напомни председателката на парламента. По думите й именно те ще бъдат гарантът за справедлив вот.

„В условията на демокрация вярвам искрено, че всички наши сънародници осъзнават до каква степен са ваши длъжници. Искам да вярвам, че ще го покажат като излязат да гласуват масово. Уважаеми сънародници, всеки глас има значение и всеки глас ще бъде честно преброен. Гласовете на всички нас имат еднаква тежест. Обществото ни само ще спечели от високата избирателна активност", обеща Цвета Караянчева. Тя призова кандидат-депутатите, които влизат в последната фаза на предизборната кампания да не забравят, че след 4 април ще продължим да живеем заедно.

„Бог да пази България. Закривам 44-то Народно събрание“, завърши изказването си председателката на парламента и удари за последен път звънеца в пленарна зала в края на последното заседание на този парламент.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още