Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цвета Караянчева за обвиненията на Рашков: Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Радев (ВИДЕО)

Политика

Цвета Караянчева за обвиненията на Рашков: Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Радев (ВИДЕО)

Цвета Караянчева за обвиненията на Рашков: Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Радев (ВИДЕО) - Tribune.bg

„Призовавам директорът на РУ-Кърджали да излезе публично и да заяви, дали, как и с какво съм го заплашвала. В противен случай ще приема казаното от вътрешния министър Рашков за показна наказателна акция срещу мен“, заяви Цвета Караянчева от ГЕРБ.

Поводът за думите й е обвинението от страна на Рашков на брифинг днес, че е звъняла и е заплашвала с уволнение директорът на РУ-Кърджали, защото е арестувал служители от горското, за които Рашков смята, че са от ГЕРБ.

Караянчева допълни, че изказването на Рашков цели да я дискредитира в навечерието на изборите и да ескалира напрежение в региона. „Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Радев. На брутална Гьобелсова пропаганда и внушаване на страх у хората в цялата страна и в частност на хората в Кърджалийско, прикрити зад фасадата на борба с купения вот“, допълни още Караянчева.

Тя подчертава, че подобно груба полицейщина, обиски, арести по донос, разчистване на сметки и подгряване на сценария гласове срещу дърва, България не помни от мракобесните тоталитарни времена. „На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва ще кажа: Не се страхувайте. Няма верига за истината, а истината е на наша страна“, заяви Караянчева. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети