Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветан Цветанов: 45-то НС ще бъде запомнено с първото си решение за увеличение на депутатските заплати

Политика

Цветан Цветанов: 45-то НС ще бъде запомнено с първото си решение за увеличение на депутатските заплати

Цветан Цветанов: 45-то НС ще бъде запомнено с първото си решение за увеличение на депутатските заплати - Tribune.bg
Снимка:

Дефицитите в управлението могат да се видят в едно-две ключови решения на кабинета, смята политикът

45-то Народно Събрание ще бъде запомнено с първото си решение за увеличение на депутатските заплати, коментира на работна среща във Велико Търново председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов. Според него се създава хаос с цялостната проверка при управлението на кабинетите на Борисов.

„Когато не си направил така нужната актуализация на бюджета, не си очертал хоризонта и възможността за използване на европейската солидарност, това е хаотичен подход, който ще доведе до тотално блокиране на администрацията и има за цел единствено да се обслужи политическото говорене в парламента. Това не са ефективни действия“, категоричен бе Цветанов. Той призова депутатите да се фокусират върху едно-две ключови решения, довели до проблеми в държавата и дефицитите на предишното управление. Като пример за такова решение Цветанов посочи реализирането на „Турски поток“.

„Тези, които сега в НС се представят за алтернатива, трябва да проверят как българската страна е взела решението за „Турски поток“, как е остойностен проектът, как са изхарчени 3 млрд. лева и каква е икономическата полза на страната“, апелира Цветанов. Според него отговорите на тези въпроси ще покажат, че не са били защитени националните интереси.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети