Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветан Цветанов подава оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

Политика

Цветан Цветанов подава оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

Цветан Цветанов подава оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

Оставката е депозирана и приета от Бойко Борисов

След разговор между председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и Цветан Цветанов, Цветанов подава оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ.

Оставката вече е депозирана и приета от председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. Борисов благодари на Цветан Цветанов за свършената работа през годините.

„Искам сърдечно да ви благодаря за тези 13 години съвместна работа в ГЕРБ. Изградихме един функциониращ и работещ политически модел, който винаги се е водил само от обществените интереси на всяко едно населено място, на всяка община, на всеки регион, на България и нашите съграждани. Доказахме го с нашата силна евролиста, с чиято победа допринесохме за силна и обединена Европа.“ Това написа в профила си във Фейсбук Цветанов. Той допълва, че дълго е обмислял решението, но го прави днес, „защото за мен ГЕРБ е на всички членове и симпатизанти.“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Асен Щом се е стигнало до там, така да е
30.05.2019 10:52 / Отговор
Държавният департамент Сега след простака хитрец физкултурникът, САЩ трябва да отсвирят и другия мафиот, пожарникаря, който ни превърна в бананова република, с висока степен на грабеж , ниско качество на всичко, много некомпетентност.
30.05.2019 10:57 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати