Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветан Цветанов подава оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

Политика

Цветан Цветанов подава оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

Снимка:

Оставката е депозирана и приета от Бойко Борисов

След разговор между председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и Цветан Цветанов, Цветанов подава оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ.

Оставката вече е депозирана и приета от председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. Борисов благодари на Цветан Цветанов за свършената работа през годините.

„Искам сърдечно да ви благодаря за тези 13 години съвместна работа в ГЕРБ. Изградихме един функциониращ и работещ политически модел, който винаги се е водил само от обществените интереси на всяко едно населено място, на всяка община, на всеки регион, на България и нашите съграждани. Доказахме го с нашата силна евролиста, с чиято победа допринесохме за силна и обединена Европа.“ Това написа в профила си във Фейсбук Цветанов. Той допълва, че дълго е обмислял решението, но го прави днес, „защото за мен ГЕРБ е на всички членове и симпатизанти.“  


Коментари (2)

Асен Щом се е стигнало до там, така да е
30.05.2019 10:52 / Отговор
Държавният департамент Сега след простака хитрец физкултурникът, САЩ трябва да отсвирят и другия мафиот, пожарникаря, който ни превърна в бананова република, с висока степен на грабеж , ниско качество на всичко, много некомпетентност.
30.05.2019 10:57 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още