Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветан Цветанов: Правя политическа партия

Политика

Цветан Цветанов: Правя политическа партия

Цветан Цветанов: Правя политическа партия - Tribune.bg
Снимка:

Цветан Цветанов съобщи, че ще прави политическа партия. На 17 юни Цветанов подаде заявление за напускане на партия ГЕРБ.

„Ще се постарая да бъде това, което мога да правя, но ще премахна грешките, които съм допуснал при структурирането на ГЕРБ. Нямах опит тогава, имах енергия, обикалях страната“, каза Цветанов пред bTV.

Името на партията се обсъжда. Най-късно септември ще бъде проведен инициативният комитет и ще се направи учредяване.

Една част от партията ще бъдат хората, които работя в моя център. Има хора, които не искат да влизат в политическия живот на страната, каза Цветанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

коментар Прави!Тя др.сестра галева и тя прави партия, др.бареков-2 вече си направи партия, черепа и той щял да си прави партия!Та вземете се прегърнете и тримата!Само да не стане като при партията на др.копейкин в един момент да ти избягат над 70 човека (ако събереш изобщо толкова) от партията!
27.06.2020 10:18 / Отговор
Аут! Цветанов, о, подлий ренегат! Нали декларираше, че оставаш лоялен член на ГЕРБ и ще работиш за ГЕРБ?!? Никой от ГЕРБ не те охули за апартаментгейт, сътворен от десебарите благодарение на твоята алчност и суета! Но ти нападна подло и злобно и Борисов, и ГЕРБ, и политиката на ГЕРБ! Заслужаваш само погнуса!
27.06.2020 10:20 / Отговор
кесо Цветанов, ако партията ти няма да има ясен антикомунистически и антипутински профил хич и не си прави труда да започваш. От фалшиви политически проекти, които се прикриват зад уж проевропейска и пронатовска насоченост отдавна ни е омръзнало. Обикновено всичко се оказва само на думи и зад кухите декларации надзъртат познати и не съвсем прокомунистически, пропутински, промафиотски мутри. Засега единствено партията на ексвоенния министър Николай Ненчев - БЗНС, е с ясен и проевропейски, пронатовски и антикомунистически, антипутински профил. Всичко останало са ментета и съвсем прозрачни прокомунистически и пропутински проксита.
27.06.2020 10:24 / Отговор
Как така? Прави силно впечатление, че Цветанов плюе само срещу ГЕРБ, но досега не е казал и една дума за аферите около Румен Решетников, както и за разследваните олигарси?!?
27.06.2020 10:53
Тодорова Не е честно господине! Никой не обича предателите!
27.06.2020 13:32 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети