Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветан Цветанов: При всички положения щях да напусна ГЕРБ

Политика

Цветан Цветанов: При всички положения щях да напусна ГЕРБ

Цветан Цветанов: При всички положения щях да напусна ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

Цветано смята, че партията му ще влезе в следващия парламент

„Убеден съм, че при всички положения щях да напусна ГЕРБ. Това, което видях по време на Европейската кампания, ми даде мотивите да отида при Борисов и да му кажа, че ако не се върнем в периода, в който бяхме в началото, аз напускам”, посочи пред Нова тв лидерът на бъдещата партия „Републиканци за България” и доскоро „вторият“ човек в ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той бе категоричен, че скандалът около апартаментите му не е единствената причина за оттеглянето му от управляващата партия.

По думите му вече са преминати определени граници, а той е бил буфер, който е „понасял много негативи“.

Той съобщи, че „Републиканци за България” ще се яви самостоятелно на изборите. Убедени сме, че ще прескочим прага за влизане в парламента, каза Цветанов. 

И допълни, че в настоящата си конфигурация, визирайки ГЕРБ с лидер Борисов, партията не може да е негов коалиционен партньор.

Цветанов подчерта, че за него политиката е кауза. Той отхвърли всякакви обвинения относно снимките от спалнята на премиера Борисов. „Това са толкова несъстоятелни тези. При всички положения не мога да бъда аз, не може да бъде и мъж. За да снимаш човек, който спи, трябва да имаш достъп до спалнята му. Няма как при премиера това да бъде мъж. Влизането във вилата, в която пребивават президентът и премиерът, и достъпа до по-личните пространства, се охранява от НСО”, допълни Цветанов. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Аут! Долнопробно!
25.09.2020 09:47 / Отговор
Изумен Долнопробен. След като са го купили, сега го задействаха... (знаем кои!)
25.09.2020 11:52 / Отговор
ВЪПРОСИ КЪМ ЦВЕТАНОВ: 1.ЕВРОАТЛАНТИК ЛИ СИ?
2.ПАРТИЯ ЛИ СИ С РУМЕН РАДЕВ?
3.ПРИЗНАВАШ ЛИ АНЕКСИЯТА НА КРИМ(УКРАЙНА)?
АМИ ТОГАВА КАКЪВ ЕВРОАТЛАНТИК СИ? - ВНЕДРЕНО ДС-КОМУНИСТИЧЕСКО КОПЕЛЕ СИ! ЧЕРВЕН БОКЛУК СИ-ИСКАШ ДА ЛЪЖЕ БЪЛГАРИТЕ, ПОСТРАДАЛИ ОТ КОМУНИСТИТЕ.
25.09.2020 13:01 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп