Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветан Цветанов: Противопоставянето между институциите ни прави зависими от задкулисни игри

Политика

Цветан Цветанов: Противопоставянето между институциите ни прави зависими от задкулисни игри

Цветан Цветанов: Противопоставянето между институциите ни прави зависими от задкулисни игри - Tribune.bg
Снимка:

Знам, че винаги, когато си в голямата политика, си податлив на много изкушения

Противопоставянето между институциите прави политиците зависими от задкулисни игри. Това коментира лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов във Велико Търново.

"За голямо съжаление много от това институционално противопоставяне, от липсата на диалог, ни прави зависими от други задкулисни игри, които обаче не са в интерес на обществото и на България. Точно затова в днешния ден, когато всеки един ще дойде, ще поднесе цветя, ще си говори с неговия политически опонент, нека това да се случва и в българския парламент, нека това да се случва и между институциите, защото Независимостта ни прави много по-силни, когато имаме възможност да чуем и различното мнение, но не да се противопоставяме, а просто да изслушаме и различната гледна точка", каза той.

Цветанов по традиция чества Независимостта в старата столица, откъдето бе депутат. Той бе сред политици и представители на институциите, които присъстваха от рано сутринта на светата литургия в историческия храм "Св.40 мъченици". Лидерът на „Републиканци за България“обаче не застана до официалните лица, а беше в подножието на Патриаршията, отбелязва „24 часа“.

"Като народен представител съм се стремял заедно с всички институции, заедно с всички депутати от различните парламентарни групи, да търсим начина и формата за решаване на проблемите, които се поставят от местната власт, от жителите на Търново и това е подходът, който трябва да изградим всички", коментира той.

Цветанов не пожела да говори за новия си политически проект в празничния ден, но заяви, че когато бил в политиката, не е влизал в задкулисни игри. "Знам, че винаги, когато си в голямата политика, си податлив на много изкушения, но знам, че когато си принципен в политиката, си подложен на много натиск и същевременно много опити за дискредитиране“, каза той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Изумен И този се изцвъка по въпроса. Отново.
22.09.2020 16:10 / Отговор
Буй Радев 2 се изока!
22.09.2020 17:32 / Отговор
Смешни претенции! "Интелектът и това, което всеки един трябва да дава, е това, което всеки един трябва даде на обществото“

Цветан Цветанов в речта си пред Инициативния комитет на политическа партия „Републиканци за България“
22.09.2020 18:40 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати