Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветан Цветанов регистрира партията си в съда

Политика

Цветан Цветанов регистрира партията си в съда

Цветан Цветанов регистрира партията си в съда - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на "Републиканци за България" й отрежда водещо място след изборите през 2021 година

Цветан Цветанов и представители на ПП „Републиканци за България“ внесоха 17 папки с документи за регистрация в Софийски градски съд. В тях са събрани 5717 заявления за членство. 

Цветанов регистрира партията сиЦветанов регистрира партията си

"Днес ние изпълнихме всичко, което е по Закона за политическите партии", посочи пред журналисти Цветанов. По закон срокът за внасяне на събраните подписи след учредяването на партията е 3-месечен, а минимумът брой членове 2500. Цветан Цветанов бе категоричен, че формацията му ще бъде незаобиколим фактор.

"С всичко, което плануваме, ще се очертаем като лидери", смята той и подчерта, че формацията ще участва самостоятелно на предстоящия вот, защото само така ще се носи нужната политическа отговорност.

Към момента има над 5 000 лица, заявили желание за членство в „Републиканци за България“. Това даде повод на лидерът на партията да отчете бум на желаещи да се присъединят към нея. Според Цветанов за евентуални коалиции може да се коментират чак след изборите, когато се види кой влиза в парламента. Той уточни, че ще води разговори с всяка партия, но определи като най-неприемливи разговорите с БСП, ДПС и ГЕРБ в този му формат, в който е от 12 месеца.

Цветанов напомни, че вече се използва сила срещу хора, присъединили в към "Републиканци за България" и посочи случая на Горан Благоев, който бе освободен от БНТ. Той прогнозира, че вижда "Републиканци за България" на водещо място след изборите през 2021 година.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Буй С подобни папки се разхождаше Галева! С бус докараха папките на чалгаря! И тоя върви по техния път, ама аз нямам нищо против!
12.10.2020 18:46 / Отговор
Уфф! Цветанов, защо пак манипулираш?!? Незаконно е лицето на партията ти да продължава да води публицистично предаване в обществената телевизия!
12.10.2020 19:02 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати