Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветан Цветанов съди Явор Божанков, искът е за 10 000 лева

Политика

Цветан Цветанов съди Явор Божанков, искът е за 10 000 лева

Цветан Цветанов съди Явор Божанков, искът е за 10 000 лева - Tribune.bg
Снимка:

Поводът е изказване на депутата от БСП, което е сринало имиджа на Цветанов

Съдебен иск за нанесени неимуществени вреди е завел Цветан Цветанов срещу депутата от БСП Явор Божанков, съобщава „Борба“. Цветанов иска 10 000 лв. заради изказване на Божанков по повод аферата „Апартаментгейт“.

В свое телевизионно участие в началото на тази година Божанков заявил, че Цветанов „е известен като човека с шестте апартамента, а последният – 315 кв. м с ВИП асансьор, който стана повод за отстраняването му, бил закупен четири пъти под пазарната цена“.

В исковата молба на Цветанов се посочвало, че заради това изказване, той още преживявал силни негативни психологически разтърсвания, започнал да има проблеми със съня, да изпитва смущение, напрежение, стрес, като все още е силно потиснат и разстроен.

Цветанов посочвал още, че имиджът му на честен и добър човек, който е градил с тежък труд и дългогодишни усилия, е бил сринат.

Цветанов се е почувствал злепоставен заради медийните участия на младия си колега.

В същото предаване Божанков е заявил, че „до ден-днешен Цветан Цветанов не е обяснил контактите и отношенията си с убития бизнесмен Петър Христов. Защото флиртът между бизнес, политика и подземен свят понякога има за рожба апартаменти и необяснимо богатство от страна на политиците.”


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети