Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветан Цветанов ще участва във форум по сигурност в Сената на САЩ

Политика

Цветан Цветанов ще участва във форум по сигурност в Сената на САЩ

Цветан Цветанов ще участва във форум по сигурност в Сената на САЩ - Tribune.bg
Снимка:

Цветанов ще участва в Националната молитвена закуска при президента на САЩ Доналд Тръмп

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще вземе участие във форум по сигурност в Сената на САЩ, организиран от сенатор Джеймс Инхоф - председател на Комисията по отбрана, и Фатмир Медиу - министър на отбраната на Албания (2005 - 2008 г.). Темата на форума ще бъде “Актуални предизвикателства пред Югоизточна Европа и противодействие на злонамереното влияние на Русия в региона”, като той ще събере премиери, министри и депутати от Балканите и ЕС, както и членове на Конгреса на САЩ. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Цветанов по традиция ще участва в годишната Национална молитвена закуска при президента на САЩ Доналд Тръмп. На събитието ще присъстват и народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев, депутатът Желю Бойчев, председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-министърът на младежта и спорта Ваня Колева и зам.-кметът на София Тодор Чобанов.

Молитвената закуска се провежда за 67-ма поредна година и събира общественици и политици от повече от сто държави от цял свят в името на духовните и семейни ценности за работа в услуга на общността и добруването между хората от всички религии, етноси и националности.

По време на визитата си Цветанов ще проведе и редица двустранни срещи с представители на неправителствения сектор, Конгреса, Държавния департамент и Съвета по национална сигурност на САЩ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати