Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанка Андреева: Големият успех на Путин у нас се казва Румен Радев

Политика

Цветанка Андреева: Големият успех на Путин у нас се казва Румен Радев

Цветанка Андреева: Големият успех на Путин у нас се казва Румен Радев - Tribune.bg
Снимка:

"На фона на социалната паника, на която всички станахме свидетели, е трудно да кажем, че властта се справя. По основните направления не се справя, освен социалната истерия, имаме и видима политическа нестабилност, макар че днес отново излязоха с изявление, че коалицията е единна. Когато разделенията са малки и за конкретни поводи, очевидно проблемите са преодолими. Но през последната седмица видяхме, че настъпи фундаментално разцепление вътре в коалицията". Това каза политологът Цветанка Андреева пред BGonAir. По думите ѝ то е свързано с националната сигурност и отбраната на страната. 

Андреева смята, че това, което предлага Нинова, е да правим България все по-неясна и непредсказуем партньор в НАТО. 

"След Украйна, самият Путин го каза - има претенции към България и Румъния, има политическа претенция към Източна Европа. И това, че г-жа Нинова не може да се определи от коя страна на "Желязната завеса" ще бъде, говори достатъчно за алтернативата, която БСП вижда оттук насетне", подчерта тя. 

Цветанка Андреева заяви, че Air Policing е нещото, което спасява в момента България, а големият успех на Путин в България се казва Румен Радев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати