Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанка Андреева: Властта се скри? Докато вицепремиер брани мусаката, убиха жена с камъни

Политика

Цветанка Андреева: Властта се скри? Докато вицепремиер брани мусаката, убиха жена с камъни

Цветанка Андреева: Властта се скри? Докато вицепремиер брани мусаката, убиха жена с камъни - Tribune.bg
Снимка:

Кабинетът „Петков“ ще падне в момента, когато се появи политическа алтернатива или когато Радев си оттегли доверието, коментира политологът Цветанка Андреева в предаването „Денят ON AIR“.

Според нея „двете момчета“ не са без опит, защото имат зад гърба си половингодишен такъв в качеството им на министри, имат и университетската база, но въпросът е имат ли политическата воля на истински реформатори или са подставени лица, родени от пиара на служебното правителство.

„Виждате колко бързо се мени политическата реалност – довчера носеха легитимността на промяната, но днес те са просто единствената възможна управленска алтернатива“, коментира тя.

„Радев може да ги жертва още пролетта“, заяви политологът.

„Когато в България е убита жена с камъни на улицата, няма никаква реакция сред управляващите. Чета пост на вицепремиер, който брани мусаката и предлага споделения душ, вместо да коментира горещи и болни теми. Между мусаката, шегата и драмата на деня властта като че ли отсъства”, отбеляза Цветанка Андреева.

Тя заяви, че България е взела спорна позиция по най-болната тема – с НАТО. „Искат директно да минат на страната на руския интерес, това са много големи разломи“, посочи тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп