Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов обсъди политическата и икономическата ситуация у нас и в региона с посланика на Германия

Политика

Цветанов обсъди политическата и икономическата ситуация у нас и в региона с посланика на Германия

Цветанов обсъди политическата и икономическата ситуация у нас и в региона с посланика на Германия - Tribune.bg
Снимка:

Има интерес за реализиране на нови немски инвестиции у нас

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща с посланика на Германия в България Н.Пр. Херберт Салбер.  Двамата обсъдиха политическата и икономическа ситуация в страната и региона. Цветанов и Салбер се обединиха около високата оценка за отличните двустранни отношения, като подчертаха традиционното партньорство между двете страни.

Цветанов посочи, че България и регионът на Западните Балкани винаги са се радвали на подкрепата на немските партньори и благодари за ангажираността на Германия за повишаване на свързаността и интегрираността на страните от региона с ЕС по време на Българското председателство, включително и за приноса ѝ в тази посока в рамките на Берлинския процес.

Отбелязан бе и интересът за реализиране на нови немски инвестиции в страната, както и за разширяване на вече съществуващи такива. Цветанов подчерта, че гарантирането на добър бизнес климат, икономическа стабилност и правна сигурност са сред приоритетите на правителството на премиера Бойко Борисов и управленската програма на ГЕРБ.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети