Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов поиска аутопсия на всички починали от коронавирус у нас

Политика

Цветанов поиска аутопсия на всички починали от коронавирус у нас

Цветанов поиска аутопсия на всички починали от коронавирус у нас - Tribune.bg
Снимка:

Оправдаване и противоречие – това видя председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов в думите на здравния министър по Дарик радио вчера.  Проф. Костадин Ангелов заяви, че коварното на коронавируса е, че цитирам: „Когато този вирус се залепи, образно казано, за един човек, който има хронично заболяване, то усложнява протичането на хроничното заболяване и води до причина за неблагоприятния изход“. Според Цветанов обаче това не е точно така. Също по Дарик, той обясни, че не може тези заболявания да са причина за увеличена смъртност, защото – „аз имам доста познати в страната, които загубиха живота си, без да имат съпътстващи заболявания. Това е противориво и трябва да има аутопсия на всички тези случаи, за да може да говори за статистика“. 

Цветанов коментира и плана за ваксинация като заяви, че нямало необходимата информация, за да могат гражданите да направят своя информиран избор. Той отново повтори, че трябва да се свика Консултативен съвет по национална сигурност при президента. Така можело парламентарни групи и лекарски екипи да си дадат мнението и да взимат най-правилното решение за провеждане на избори, което да не застраши здравето на хората.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (30)

Сега и на този ренегат ли ще трябва да му слушаме критиките и прозренията. Цялата предизборна кампания ще слушаме упражнения върху коронавируса от хора, които или с нищо не са помогнали за решаването на кризата или са работили за да се задълбочи.
20.12.2020 13:50 / Отговор
ЦВЕТАНОВ, СТАВАШ ЖАЛЪК....... ЗАСРАМИ СЕ ОТ ДЕЦАТА СИ... ЛОШ ПРИМЕР ИМ ДАВАШ.. ОСЪЗНАЙ СЕ.......
20.12.2020 17:01
коментар Това не са критики!Това е злобарство с цел да вземе някакъв процент на изборите за да яде държавни парички без да е свършил работа за 1гр. сол като бсп, президента им, дпс, и извънпарламентарните партии крякащи да се доберат в Парламента
20.12.2020 22:37
Само се разсмях от сърце. Предлагам и аз нещо иновативно Цветанчо сам да направи аутопсиите и също ексхумацията на вече погребаните. Ихууу
20.12.2020 13:56 / Отговор
А бе, ...всички ли ,които ги изхвърлят от ГЕРБ ,понасят жълтата фланелка! Този или е просто е неадекватен, или е затънал в зависимости, които му поръчват какво да пее! Че нали ходи до Щатите на закуски, това вицепрезидент да се ваксинира, и той ли е лъжец!
20.12.2020 14:14 / Отговор
Дара АМАН ОТ ТЪПАНАРИ , И ТОЯ СЕ ВЗЕ НА СЕРИОЗНО.
МЪРШО ПРОДАЖНО АУТОПСИЯ НА ГОЛАТА ТИ ТИКВА ДА СЕ НАПРАВИ.
20.12.2020 14:20 / Отговор
Цвъки Цвъкев Цвъкистия Кубето е решило кечист да става с псевдоним: Гробаря Прим.
21.12.2020 02:34
Мина Да не си се объркал,Цвъки. Не става дума за челна стойка,кълбо напред , кълбо назад , че да даваш акъл. Същото важи и за специалистите по строева подготовка и коремно възлизане.Да оставят тази тема на лекарите,че стават за смях.
20.12.2020 14:28 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети