Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов разговаря с представители на Националния демократически институт и Международния републикански институт

Политика

Цветанов разговаря с представители на Националния демократически институт и Международния републикански институт

Снимка:

От Международния републикански институт ще участват в мероприятия на ГЕРБ в края на март и началото на април

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов проведе работни срещи с директорите за Европа на Националния демократически институт Робърт Бенджамин и на Международния републикански институт Пол Маккарти. По време на разговорите бяха обсъждани конкретни аспекти на двустранната дейност. Припомняме ви, че двете организации, заедно с европейските "Конрад Аденауер" и "Ханс Зайдел", редовно участват в обучителни програми и семинари на различните организации на ГЕРБ. В тази връзка Робърт Бенджамин информира, че Националният демократически институт планира провеждането на цикъл от семинари, предназначен за млади лидери от различни политически семейства, които ще бъдат обучавани по теми като "морал в политиката", "механизми за интегритет в гражданското общество" и други.

С Пол Маккарти от Международния републикански институт беше договорено участие в конкретни мероприятия на ГЕРБ в края на март и началото на април 2019 г. И в двата института председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов представи подготовката на партията за предстоящите избори за Европейски парламент, както и важността на следващите избори - за местни органи на властта през есента на същата година.

Цветанов и Маккарти Цветанов и Маккарти

В утрешния ден ще се проведе Молитвената закуска с президента на САЩ Доналд Тръмп, в която освен заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов участие ще вземат и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, депутатите Пламен Нунев (ГЕРБ) и Жельо Бойчев (БСП), зам.-министърът на спорта Ваня Колева, както и зам.-кметът на София Тодор Чобанов.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още