Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов с опит да разцепи ГЕРБ-Кюстендил, помагал си и с Манолова?

Политика

Цветанов с опит да разцепи ГЕРБ-Кюстендил, помагал си и с Манолова?

Цветанов с опит да разцепи ГЕРБ-Кюстендил, помагал си и с Манолова? - Tribune.bg
Снимка:

Цветан Цветанов прави опити да разцепи местната партийна структура на ГЕРБ в Кюстендил и да убеди доскорошните си съпартийци да помагат не само на него в предстоящите парламентарни избори, но и на Мая Манолова. Това твърди сайтът „Блиц“, позовавайки се на свои източници в града.

„Действията на Цветанов са чисто предателство. Борисов беше прав да го изгони от партията. Явно сега Цветанов се опитва да си го върне, а той е доста отмъстителен. Хвали се, че познава партията отвътре и че ще опита да овладее почти половината от нея. Жалко е да помага на компрометирани фигури като Мая Манолова, която трябва да е благодарна до гроб на Борисов за това, че и помогна в чисто човешки план при нейното заболяване, а след това я направи омбудсман въпреки протестите на герберите. Интересно как избирателите ще се доверят на хора като Манолова и Цветанов, които не са дали заплата като работодатели на нито един човек, а вече са прехвърлили 50 години. Двамата са срам за политиката“, гласи мнението на неназован източник, поместено в медията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Обективно. Противен на вид, позьор, природно ограничен, но отмъстителен, подъл амбициозен реваншист. На всичкото отгоре апартаментгейт бе предизвикан не от ГЕРБ, а от новите му дружки от кръга на Прокопиев.
06.08.2020 10:15 / Отговор
кесо Таман Цветанов ще научи от Майчето секретите на "костинбродските афери", че може да му потребват в политическата "борба".
06.08.2020 10:22 / Отговор
ЦВЕТАНОВ, СИН НА АГЕНТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДС САМИЯТ ТОЙ Е ДС. НАВСЯКЪДЕ СА! ЗАЕДНО С РУМЕН РАДЕВ И СЛАВИ ТРИФОНОВ ЩЕ ДОВЪРШАТ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ, ЗА РАДОСТ НА РУСИЯ, СЪРБИЯ И ТУРЦИЯ
06.08.2020 10:23 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати