Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов: Сценаристите на „Апартаментгейт” начертаха и „Костинброд” (ОБНОВЕНА)

Политика

Цветанов: Сценаристите на „Апартаментгейт” начертаха и „Костинброд” (ОБНОВЕНА)

Цветанов: Сценаристите на Апартаментгейт начертаха и Костинброд (ОБНОВЕНА) - Tribune.bg
Снимка:

С конфронтация и компромати никой не е успял, заяви още той

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов направи сравнение между „Апартаментгейт“ и „Костинброд“.

„Всички сценаристи, които в момента чертаят тези планове, начертаха и „Костинброд”, заяви Цветанов, като посочи, че целта е провокация и конфронтация.

„Нека да бъдем малко по-сериозни като политици. Не може политическа партия БСП, която има  депутати с повдигнати обвинения за пране на пари, за купуване на гласове, те ги слагат на водещи позиции в евролистите си. Не може те да дават морална оценка. Нека все пак да дадем възможност институциите да свършат своята работа, защото всеки е невинен до доказване на  противното“, категоричен беше Цветан Цветанов.

По думите му усилията трябва да бъдат концентрирани в посока „да представим силна и обединена Европа, и да защитим тази ценност като евродепутати, като български граждани, които ще подкрепяме нашите евродепутати, които ще изпратим в Европейския парламент“, подчерта Цветанов.

На въпрос дали Пламен Георгиев трябва да направи крачка встрани, Цветанов отговори:

„В момента са предприети действия. Вие знаете, че има отпуск и това е един много ясен знак, че това е възможност да могат компетентните органи да си свършат своята работа и да не остава никакво съмнение в обществото, че някой иска да манипулира или да прави нещо друго. Защото ми задавате въпроса за Пламен Георгиев, защо не ми зададохте въпроса за Лозан Панов. Защо са тези двойни стандарти? Нека да вървим в правилната посока и когато някой иска да компрометира някого, някой иска да участва в тази политическа кампания по този начин, смятам, че това не е политика и не е политически живот“, отбеляза той.

„Ние ще направим една много силна информационна кампания. Ние сме показали и сме доказали през всичките тези години какво можем да правим и как го правим. Аз мога да ви припомня, когато 2013 година, отново в предизборен период, се търсеше начина да се дискредитира управлението на ГЕРБ, както министър-председателя, така и всички участници в Министерски съвет, и ключови фигури в ГЕРБ, вие знаете, че това също по никакъв начин не оказа съществено въздействие върху изборния резултат, дори стигнаха до там, че да направят „Костинброд“. Всички тези сценаристи, които в момента чертаят тези планове, това са същите тези, които чертаеха и „Костинброд и се постараха по този нечист начин, а не с демократични способи, не със сблъсък на политически идеи”, заяви Цветанов, като посочи, че целта е провокация и конфронтация.

„С конфронтация и компромати никой не е успял – нито в личния живот, нито в политически план“, заяви още Цветанов след като партия ГЕРБ се регистрира първа в ЦИК за предстоящите европейски избори.

Андреа Драганова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати