Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов в Банско: Ръководството на партията стои твърдо зад кмета Георги Икономов

Политика

Цветанов в Банско: Ръководството на партията стои твърдо зад кмета Георги Икономов

Цветанов в Банско: Ръководството на партията стои твърдо зад кмета Георги Икономов - Tribune.bg
Снимка:

Разрешаването на проблемите в ски зоната е в интерес на всички, посочи председателят на ПГ на ГЕРБ

"Ръководството на ГЕРБ стои твърдо зад кмета на Банско Георги Икономов. Сигурен съм, че структурата на партията в Банско ще продължи да бъде една от първите в страната и ще спечели отличен резултат на местния и европейския вот догодина". Това заяви пред над 200 представители на ГЕРБ-Банско председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на празнична вечер, с която изпратиха успешната 2018 година, съобщиха от ГЕРБ.

"Вярвам, че разумът ще надделее и проблемите в ски зона Банско ще бъдат решени, защото това е в интерес не само на любителите на зимните спортове, но и на децата, които трябва да имат пълноценен достъп до природата", посочи Цветанов. Той изрази удовлетвореността си от най-новата придобивка на града - детска градина за близо 100 деца.

Кметът на Банско Георги Икономов благодари на Цветанов и на премиера Бойко Борисов за подкрепата през годините и за всичките проекти, които са реализирани на територията на общината. По думите му средствата, които получава общината от правителството, допринасят както за подобряването на средата за живот, така и за развитието на туризма. "Изпращаме изключително успешна 2018 година и за нас е голяма чест да го направим с един голям приятел на Банско - Цветан Цветанов", заяви Икономов и припомни, че общинската организация на ГЕРБ в Банско до този момент все още няма загубени избори.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети