Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов: Въпреки фалшивите новини на нашите опоненти, държавата е стабилна, а резултатите са видими

Политика

Цветанов: Въпреки фалшивите новини на нашите опоненти, държавата е стабилна, а резултатите са видими

Цветанов: Въпреки фалшивите новини на нашите опоненти, държавата е стабилна, а резултатите са видими - Tribune.bg
Снимка:

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта колко важно е структурите да бъдат мобилизирани

Въпреки непрекъснатото генериране на фалшиви новини от нашите политически опоненти, държавата днес е стабилна, икономиката се развива, а резултатите от работата на ГЕРБ са видими във всяко едно населено място. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с представители на общинските структури на ГЕРБ в област Търговище.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта колко важно е структурите да бъдат мобилизирани и непрекъснато да запознават гражданите с реалните резултати от работата на законодателната, местната и изпълнителната власт. „Кога сме сред хората, ние получаваме така важната обратна връзка за нашата работа. По този начин ние ще можем и да чуем техните проблеми и да търсим начини за тяхното решение“, подчерта Цветанов пред ГЕРБ-Търговище.

По време на работната среща в Търговище бяха обсъдени още номинационните събрания за издигане на кандидати за евродепутати, както и тези за кметове и общински съветници, които ще започнат след края на европейските избори. Председателят на ПГ на ГЕРБ отбеляза, че веднага след приключването на евровота ще бъде направен обширен анализ на резултатите и изборът за кандидатите на ГЕРБ за местните избори ще бъде направен на базата на тяхната активност от европейския вот.

Представителите на ГЕРБ от петте общини – Търговище, Омуртаг, Попово, Антоново и Опака обсъдиха с Цветан Цветанов и важни организационни въпроси.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

мими ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz
13.02.2019 08:16 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети