Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов за пътните саги на Радеви: Въпрос на манталитет! (ВИДЕО)

Политика

Цветанов за пътните саги на Радеви: Въпрос на манталитет! (ВИДЕО)

Цветанов за пътните саги на Радеви: Въпрос на манталитет! (ВИДЕО) - Tribune.bg

Купуването на поредната рокля не е важен политически ангажимент, коментира той Десислава Радева

„Нека да разгледаме периодите, в които България е имала различен президент, от различна политическа формация, а не от политическа партия ГЕРБ. Защото в годините на демокрация, партия ГЕРБ имаше свой кандидат за президент, който беше избран – Росен Плевнелиев и смятам, че във всички години, когато той беше президент, съпругата му дори не се възполваше от НСО и от това да се възползва от „първата дама“, както в момента се възприема г-жа Радева“. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред журналисти в Поморие по повод скандалите около президента Румен Радев, съпругата му и НСО.

Цветанов направи съпоставка с президента Георги Първанов и съпругата му Зорка Първанова. „Вие да си спомняте някакъв инцидент да е имало с нейното име. Това е въпрос на манталитет и поведение и когато ти се държиш по този начин, съвсем нормално е да бъдеш хванат и от граждани, които да направят клип“, заяви Цветанов.

„Бягане от моралната отговорност, която трябва да заявиш“, така Цветанов определи изказванията на Радев. „ Съгласно законодателството НСО още 2011 г. останаха на подчинение на президента на страната. Представям си, ако в момента НСО беше на подчинение на МС, какво щеше да бъде като атака към всички“, допълни той.

„Защото няма как в тази ситуация, която стана само преди няколко дни, г-жа Радева да не е знаела какво се случва. Няма как това да се случва за първи път. Мал шанс е, че този в този момент е имало полицейски служител, който си е изпълнявал задълженията и гражданин направил клип. Иначе съм убеден, че ако го няма този запис, всичко това нямаше да бъде забелязано, освен хората били на място и видели случката. Затова нека да търсим вината, защо г-жа Радева е допуснала това да се случи и аз съм убеден, че това не е за първи път“, каза още Цветанов.

„Какви са нейните задължения по Конституция, за взимането на важни политически решения!? Смятам, че за спирането при един магазин за купуването на поредната рокля или за проба, не смятам, че е важен политически ангажимент или нещо, което е свързано с управлението на страната или с доброто име на страната, което трябва да защитаваме“, заяви още Цветанов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати