Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов: Законът за движението по пътищата явно не важи за семейство Радеви

Политика

Цветанов: Законът за движението по пътищата явно не важи за семейство Радеви

Цветанов: Законът за движението по пътищата явно не важи за семейство Радеви - Tribune.bg
Снимка:

БСП трябва да се притесняват от президента, той ще се обърне срещу тях

„Законът за движението по пътищата явно не важи за семейство Радеви. Те постоянно го нарушават. Било то на кръгово движение, където за семейство Радеви е позволено да навлизат по забранен начин, дори да отнемат предимство, да бутат триколка. Това, което видяхме вчера от любителския запис, където видяхте какъв е подходът и какъв е манталитетът на сегашната президентска двойка.“ Така зам. председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира пред bTV последните пътни скандали около семейството на президента Румен Радев.

След като бащата на Радев бутна инвалид на триколка в кръгово, съпругата му се замеси в нов скандал. Клип показа пререкания между Пътна полиция и НСО. Случката се разиграва на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ в участък, където, движението е еднопосочно, но колата спира, а Радева отива в магазин за рокли. Последва нова информация- катастрофа с кортежа на Радев, който минава на червено и се блъска с автомобил, шофиран от жена.

„Радев не е наш опонент, той е държавен глава, който трябва да се стреми да обединява политическите партии. Радев го е страх да влезе в Народното събрание. Той гради платформа на противопоставяне и омраза на легитимно избраните институции“, заяви Цветанов.

По думите му БСП трябва да се притесняват от него, защото би трябвало да разглеждат Радев като техен опонент. „Убеден съм, че ще дойде момент, когато той ще се разграничи от тях, защото начинът, по който прави своята политика, влизайки в политическия живот на страната с усещането, че ще се прави политически проект, той ще забрави много бързо за тези, които го номинираха и тези, които го избраха“, коментира Цветанов. И допълни: „ Към настоящия момент, можем да кажем, че са координирани действията между лидера на БСП Корнелия Нинова, БСП и президентската институция.“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети