Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветомир Паунов: Атаките към Борисов целят да извадят България от евроатлантическата орбита

Политика

Цветомир Паунов: Атаките към Борисов целят да извадят България от евроатлантическата орбита

Цветомир Паунов: Атаките към Борисов целят да извадят България от евроатлантическата орбита - Tribune.bg
Снимка:

Действията на правителството по време на кризата с COVID-19 отново показаха, че премиерът Бойко Борисов няма алтернатива. Това заяви административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов по време на събрание на ГЕРБ-Благоевград, в което участваха ръководители на общинските структури на ГЕРБ, народни представители, евродепутати, общински съветници, кметове на населени места и председатели на общински съвети. По време на срещата бяха спазени всички противоепидемични мерки, препоръчани от здравните власти.

„Ситуацията, в която се озова страната ни заради пандемията, е ярък пример как умело можеш да управляваш криза, да се минимизират всички негативни процеси. Това е благодарение на наличието на силен лидер. Нека само си представим в тази напрегната и несигурна обстановка какво щеше да се случи, ако имаше друг премиер, а не Бойко Борисов? Някои от скандалите в публичното пространство напоследък ни подсказват отговора”, коментира Цветомир Паунов. Според него в тази сложна обстановка другите политически субекти са се укрили. „Това говори за липса на политическа компетентност и безпочвени претенции да управляват и да бъдат алтернатива точно на ГЕРБ и точно на този премиер”, категоричен бе Паунов.

Административният секретар на ГЕРБ коментира още, че опитите за лично дискредитиране на Бойко Борисов целят да стопират процеса по трайна и безвъзвратна евроинтеграция, към която премиерът води България. „Влизането в чакалнята на Еврозоната и Банковия съюз, гарантирането на енергийна независимост, осъществяването на големите инфраструктурни проекти, както и успешното договаряне на рекорден ресурс от ЕС за следващия програмен период са онези успешни евроатлантически политики, които силно плашат нашите политически опоненти“, обясни той.

По време на срещата областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков коментира, че структурите на партията по места трябва да продължат своята активна работа. „Да сме отворени към проблемите на хората е силата на ГЕРБ, затова и привличаме все повече нови членове. Само за няколко дни имаме 50 заявки за членство от село Филипово. Нараства и броят на новоприетите в Благоевград“, съобщи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.


Като пример за добра работа Андрей Новаков посочи и общите усилия на съветниците и ръководството на ГЕРБ-Гоце Делчев, благодарение на които бе успешно решен проблемът с оставките на лекарите в града.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети