Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветомир Паунов: Цветан Цветанов е затворена страница за ГЕРБ

Политика

Цветомир Паунов: Цветан Цветанов е затворена страница за ГЕРБ

Цветомир Паунов: Цветан Цветанов е затворена страница за ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов даде ясен знак за създаване на свой бъдещ политически проект до 2-3 месеца. Към днешна дата Цветан Цветанов продължава да е редови член на партия ГЕРБ, но е въпрос на време да оттегли членството си, коментират в ГЕРБ.

В разговор с Цветомир Паунов стана ясно, че за партията Цветанов е затворена страница и не е заплаха за нормалното функциониране на структурите по места, съобщава БНР.

"За нас най-важна е партийната работа в ГЕРБ, а не какво правят партийните опоненти", заяви административният секретар на управляващата партия пред БНР. По думите му председателят на ГЕРБ Бойко Борисов познава структурите на партията по места не по-малко от Цветан Цветанов: "Структурите са жив организъм от хора, които през годините са работили за ГЕРБ и за лидера на партията Бойко Борисов".

Паунов коментира още, че в ГЕРБ не е тема за разговор раздялата на Борисов с Цветанов: "Ние не сме партия, която се занимава с вътрешни интриги и дребнотемия. ГЕРБ е единна партия със силен лидер и с ясна визия как да продължи напред като силна партия".

Паунов беше категоричен, че в страната няма никакви предпоставки за предсрочни избори: "Случват се процеси, които обикновено се случват няколко месеца преди парламентарните избори и целят да дискредитират по всякакъв начин управлението. И опонентите да си дадат по служебен път някакво преимущество спрямо ГЕРБ".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

А Бойко Борисов е затворена страница за България и ЕС.
17.06.2020 14:39 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати