Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветомир Паунов: Зад анти-ГЕРБ фронта стоят големи икономически интереси

Политика

Цветомир Паунов: Зад анти-ГЕРБ фронта стоят големи икономически интереси

Снимка:

„Ние постигнахме отлични резултати на изборите миналата година. И останахме единни“, заяви Делян Добрев

Аз вярвам в разума на хората, защото те оценяват работата ни. И колкото и да ги заливат с компромати и фалшиви новини, те виждат нашата работа и ни вярват. Защото помнят катастрофалните последици за държавата след други управления. Срещу нашите успехи и необратими стратегически проекти опонентите ни изправят записи и снимки. Нека само се замислим в тази кризисна ситуация, ако министър-председател на България беше друг човек, а не Бойко Борисов, какво щеше да се случи. Това каза административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов по време на областно събрание на ГЕРБ-Хасково.

Паунов заяви, че ПП ГЕРБ е в отлична кондиция, единна и готова да защити политиките, които провежда. Той подчерта, че всеки е избрал своя политически и професионален път, в това число и Цветан Цветанов. „В момента ГЕРБ е от едната страна, а срещу партията ни се изправя общ „отечествен фронт“. Всеки един политически проект, който се прави в момента, включително и на г-н Цветанов, се нарежда в това пространство. Нямат политическа конструкция и програма, а само обща цел – да свалят ГЕРБ от власт“, обясни Паунов.

„Прави впечатление, че зад този общ анти-ГЕРБ фронт се прокрадват големи икономически интереси. И това е видно от последните събития, които се случват с Васил Божков, братя Бобокови и т.н. Финансовият ресурс, който стои зад въпросните политически проекти е много голям“, коментира административният секретар на ГЕРБ.

„Ние даваме възможност на млади и инициативни хора да намерят реализация и да приемат идеите и политиките на ГЕРБ. Този процес започна от миналите местни избори, когато ангажирахме много хора от т.нар. гражданска квота. Привлякохме личности с позиция, които решават проблемите на хората“, завърши Цветомир Паунов.

Областният координатор на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев подчерта, че за всички ни е много важно днес да сме заедно, защото на политическата сцена става все по-трудно. „Нашите опоненти започват да се обединяват. А пред нас в Хасково стои още едно предизвикателство. Ние постигнахме отлични резултати на изборите миналата година. И останахме единни. В момента тук няма конфронтация, няма конфликти. Освен това отворихме ГЕРБ към гражданската квота. Нашите съветници в голямата си част са хора - доказани и успели, които приеха нашите идеи и вече са техни посланици“, подчерта Делян Добрев. По думите му в Хасково ПП ГЕРБ е постигнала толкова високи резултати, че сега новото голямо предизвикателство пред структурата е да ги затвърди.

В събранието на областната структура на партията участваха народните представители от региона Евгения Ангелова, д-р Георги Станков, Митко Полихронов, областният координатор на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев, кметовете на общини от региона, общински съветници, кметовете на населените местa. Форумът се проведе при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още