Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Участниците в шествието на Румен Радев в памет на Левски събираха подписи срещу еврото

Политика

Участниците в шествието на Румен Радев в памет на Левски събираха подписи срещу еврото

Участниците в шествието на Румен Радев в памет на Левски събираха подписи срещу еврото - Tribune.bg
Снимка:

Участниците в шествието на президента Румен Радев в памет на Васил Левски, дошли пред президентството в София, събираха подписи срещу въвеждането на еврото. Раздаваха се празни бланки за попълване, предава „Фактор.бг“. Чудесен начин да се почете паметта на героя, борил се „да бъдем равни с другите европейски народи“, коментира медията.

Участничка заяви пред тв камерите, че се протестира също и срещу сексуалното възпитание на учениците, против днешната република, която е мръсна, водата е мръсна, храната е мръсна и т.н.

„Да ги няма тия развращения и гнусотии. Защо ще ни се налага СЕТА?“, пита тя.

Президентът  Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова тържествено се присъединиха към митинга, като започнаха ударно да се ръкуват и да се снимат с феновете си на фона на революционните песни.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Linda Mark Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му изплатите навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
20.02.2020 00:04 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети