Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Удар за Разградската десница! Ема Хопкинс застана зад Гешев

Политика

Удар за Разградската десница! Ема Хопкинс застана зад Гешев

Удар за Разградската десница! Ема Хопкинс застана зад Гешев - Tribune.bg
Снимка:

Много добре работим с господин Гешев, особено при криминални случаи, заяви посланикът на Великобритания

Нейно превъзходителство Ема Хопкинс, посланик на Великобритания у нас от 2015 година, коментира пред БНР кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор.

„Това е вътрешен въпрос на България. Аз съм се запознала с господин Гешев. От моите оперативни колеги знам, че ние много добре работим с господин Гешев, особено при криминални случаи“, заяви тя.

Великобритания оценява реакциите на България по случая Скрипал, каза дипломатът и изтъкна че София „много сериозно подкрепи действията на Хагската организация за забрана на химическите оръжия. За да можем да продължим в същата посока, ние се нуждаехме от тази подкрепа. Да не говорим, че България подкрепи и санкциите на Обединените нации в случая с Русия“.

Относно хакерската атака над НАП тя заяви:

„Едно от нещата, с които се занимаваме, е да оказваме подкрепа всяка държава да решава такива проблеми от своя собствена гледна точка. Напълно разчитаме на нашите български колеги. Също така те могат напълно да разчитат на нашата помощ по отношение на експертизата и на възможностите, с които можем да им окажем помощ. България не е единствената страна, в която инфраструктурата е заплашена и ние ще направим всичко възможно, за да помогнем тази заплаха да не излезе и, примерно, да заплашва и нашите граждани“.

Посланик Хопкинс не очаква обрат по темата „Брекзит“.

„Нашето правителство, което сега е оглавявано от Борис Джонсън, много ясно подчерта, че на 31 октомври ние напускаме, излизаме от Европейския съюз със или без сделка. Естествено, че е за предпочитане да го напуснем със сделка, но смятаме, че това е един въпрос, който трае вече доста дълго време“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ ТОО ТРАВЕСТИТ ЩО Е ТЪЙ УХИЛЕН.... НИЙ КАЗВАМЕ ЛИ ИМ, ЧЕ ЕЛТЪН ДЖОН Е ПЕДЕРАС???*/Т.. И ЧЕ ТУРЧИНА-ГАДЖАЛ БОРИС ДЖОНСЪН Е МАНАФ.... АЙДЕ У ЛЕВО...
20.08.2019 16:39 / Отговор
Ей тъпако, травестит е майка ти!
20.08.2019 22:40 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети