Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ултраси отново се готвели да палят парламента с коктейли „Молотов“

Политика

Ултраси отново се готвели да палят парламента с коктейли „Молотов“

Ултраси отново се готвели да палят парламента с коктейли Молотов - Tribune.bg
Снимка:

Ултраси от няколко футболни агитки се готвят да подпалят новата сграда на парламента с коктейли „Молотов“. Такива данни са получили службите, твърди „24 часа“.

Те внасяли сакове с празни бутилки и запалителни течности в зоната на протеста, като щели да правят запалителните бомби на място.

Сред протестиращите са забелязани ултрасите от агитките на ЦСКА Касапа от Пловдив и Валтер. От „Левски“ имало 15 души от крилото „Саут дивижън“, от „Миньор-Перник“ - към 30 души.

В момента тези хора хвърлят бомбички и павета по полицията, като гледат да уцелят задните редици, които са без щитове.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

ЗАЩО НЕ ГИ РАЗСТРЕЛЯТЕ ? РАЗСТРЕЛ ЗА ТЕЗИ ИЗРОДИ ! ТОВА СА НАРКОМАНИ ИЗРОДИ, ТЕ НЕ СА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА И НА НИКОЙ НЯМА ДА ЛИПСВАТ! РАЗСТРЕЛ ЗА ИЗРОДИТЕ ...
02.09.2020 23:54 / Отговор
А ти по какво се различаваш от тях? Я се виж какви глупости си надращил! А главните букви и възклицателните знаци, дето си ги напраскал, само подсилват впечатлението. Отврат!
03.09.2020 06:18
Българин ТЕЗИ СЪЩИТЕ ТЕРОРИСТИ ИЗЛОЖИХА БЪЛГАРИЯ НА МАЧА СЪС АНГЛИЧАНИТЕ СЪС РЯСИСТКИ ПРОЯВИ И ЦВЛА ЕВРОПА ТОГАВА ЙИ СОЧИ СЪС ПРЪСТ!!!
ДА СЕ ПОДВРДАТ ПОД СЪДЕБНАТА ОТГОВОРНОСТ ВЪВ АРЕСТА ТЕТОРИСТИ И МУТРИ!!!
03.09.2020 00:08 / Отговор
МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!!!

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
03.09.2020 09:08
софиянец Бойко днес нагласи няколко сака с пари и ги раздай на агитките ,за да могат да правят бомби и да раняват и палят мирните граждани и полицаи .Няма ли власт в България ,която да сложи тези 2-3 хиляди наркомани и пияници на място.Знайте много добре муцуните и имената на всички тези мизерници,но ги пазите сакън да не одраскате някого.Когато агитките им трябват пари даваш от нашите,а когато трябва да се опази обществения ред и мир вие не ги търсите за съдействие,а ги оставяте да безчинстват.Погледнете другите държави и се поучете как се работи с такива мизерници. Сваляйте фигуранта и ти си подавай оставката.
03.09.2020 00:24 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети