Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Умният ход на „Да, България“ да се разграничи от „триото“ се оказа… дело на зложелател

Политика

Умният ход на „Да, България“ да се разграничи от „триото“ се оказа… дело на зложелател

Умният ход на Да, България да се разграничи от триото се оказа… дело на зложелател - Tribune.bg
Снимка:

Някой от името на партията предупреди симпатизантите, че се готви провокация и да не си водят децата си на 2 септември

„Провокатори на протеста!“, алармира преди 3 дни страница на „Да, България“. На фона на падащи бомбички и къртене на павета от партията се обявяваха за невинни и в прав текст казваха, че зад всички тези действия стоят хора на „Отровното трио“.

Новината беше споделена от Tribune.bg.

Да, България се разграничи от Отровното трио

„Появиха се много провокатори от страна на Отровното трио, които се опитват да превърнат протеста в касапница! Не ходете повече днес и не водете деца, защото ще бъде много опасно. Ние се разграничаваме от тези провокатори!“, гласеше съобщението, което към онзи момент звучеше като рядко разумен ход от страната на ДБ, и, както се оказа, всъщност никога не е писано от тях.

„Да направиш фалшива страница, за да се представиш за местната организация на Да, България в район Слатина. Да копираш изцяло идентичността на оригиналната страница, с изключение на едно тире - истинската има, а фалшивата няма тире между България и Слатина. 2 дни да пускаш съдържание, което копираш от оригиналната и от страниците като тази. И в деня на протеста да пуснеш пост с послание за оттегляне от протеста, след като лично Христо Иванов ни призова да бъдем, колкото можем повече... Даже да спонсорираш поста - значи, освен план, имаш и бюджет. Това наричам ченгеджийски номера 2020 - инструментите са нови, но принципите на дезинформация – старите“, обяви кметът на Слатина и запален протестиращ Георги Илиев.

ФейсбукФейсбук


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

007 ГОЛЕМИ ЦИРКАДЖИИ СТЕ ВСИЧКИТЕ , ПФУуууууу... И наистина много лудост , наркотици и алкохол в главите ви РАЗМЪТЕНИ !!!
ЕЙ , МАДЖОВОТО/ ГЕЙСКИ СИ ИЗВЪРТАТЕ ГЪЗЪТ, ама точно по педераски , ( кой ми сра в гащите -така звучите) !
И един въпрос към метежниците, ДА ПРЕДПОЛОЖИМ, че на Борисов му писне и каже, до тук , хайде вземайте власт и .... САМО СЛЕД 1-2 месеца ще ни НАСТЪПИ НАЙ-ТЕЖКАТА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА, ПАНДЕМИЯТА СЕ ВИХРИ, все още няма лек за нея, МИГРАНТИТЕ НАСТЪПВАТ И НЯМА КОЙ ДА ГИ СПРЕ, ЕВРО ПАРИ след метеж - през крив макарон и т.н , ПЪРВО ЩЕ ПОСТРАДАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ - НЯМА ДА ИМА ЗА ПЕНСИИ, ..и т.н /
ЕТО ЗА ТОЗИ КОЛАПС СЕ РАЗМИСЛЕТЕ, все още имаме малко време преди зимата на ужаса, да си дадем сметка, че БЕЗКРАЕН ПРАЗНИК, НЯМАааааааааа..!
05.09.2020 10:36 / Отговор
008 Прейменувай се, не лъжи хората..незаменими няма. Омръзна ни от тучпане в гърдите, вече нямавъздчух.
05.09.2020 17:50
plebs Демагогията на Решетников, Пьотр Толстой от широкия СЕ, Станишев и Радев е една и съща. Надолу сте само изпълнители.

За илюстрация - https://bntnews.bg/news/stanishev-sled-razgovor-s-predsedatelya-na-ep-policeiskoto-nasilie-e-nepriemlivo-evropa-sledi-situaciyata-otblizo-1072273news.html

Периодът, в който живеем е край на перестройката, и начало на демократичен преход. "Национално отговорният капитал" на БКП и ДС, на "Олимп", "Орион" и "Възраждане", на Мултигруп и Топенерджи се заменят от европейски капитали и компании.
05.09.2020 10:54 / Отговор
Изумен Точно така!
05.09.2020 12:44
кесо Като гледам снимката май бай ви Ристю десантчика пак трябва да ходи на пластичен хирург за скъсяване на носа, че от многото "революционни" лъжи пак е пораснал. Дано побратима му Черепахин му възстанови загубите, че това са си разходи в името на "революцията". Дръж се, бай Ристю, "революцията" изисква жертви, включително и на носа.
05.09.2020 12:12 / Отговор
Иво Христо лодкаря взе да я окъсва много!Партия "да,маджо" заприлича на партията на сестра Галева!Никой не ги търси за нищо, на никого не са необходими за нищо!
05.09.2020 13:43
Анастас !!??!!

Поредното насиране на Ицко БойКиКеф.

Видя се, че и за журналист НЕ става.
Десантчик на Мутрата Радеф и Руската Мутра Доган.

(обилноуриниращовмутратаподиздълненотоносле)
.
05.09.2020 17:13
Милена Радвам се, че попаднах на медия, която дава /поне по първите ми впечатления/ обективна и честна информация за случващото се.
05.09.2020 18:36 / Отговор
Велкоме то Трибуне-бг! Съидейничке Милена, добре дошла в наистина най-обективната бг-медия. Чиърс! Импийчмънт на Льотчика!
06.09.2020 03:10

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати