Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Уволнен от Нинова: Честит празник, другарко, Вие ме оставихте без работа и доходи

Политика

Уволнен от Нинова: Честит празник, другарко, Вие ме оставихте без работа и доходи

Уволнен от Нинова: Честит празник, другарко, Вие ме оставихте без работа и доходи - Tribune.bg
Снимка:

Уволнен от централата на БСП чиновник е изпратил имейл до всички членове на пленума с простичкото послание до Нинова: „Честит празник, другарко. Вие ме оставихте без работа“, предава Lupa.bg.

Той бил част от голямата чистка, която соцлидерката предприе още миналата година заради орязаните партийни субсидии и огромните разходи на БСП. Оттогава валят жалби и се завеждат дела срещу нея заради неправомерни съкращения - включително на хронично болни, майки на малки деца и хора пред пенсия, които трудно биха могли да си намерят работа.

Ето и какво пише лоялният на партията бесепар за първомайски поздрав:

„Реших да споделя личната си история, като няма да го направя във фейсбук, както Вие призовавате, за да не стана обект на излишен интерес, пък и да не Ви докарам медийно внимание, което не сте желала. Но нека Ви разкажа моята лична история „свързана с работата и доходите ви“ (препратка към стартирана от БСП кампания). Работех на „Позитано“ 20 повече от 10 години, докато не дойдохте Вие и не ме оставихте без работа и доходи.

Е, доход все още имам, защото съм на трудовата борса, но предвид „досието ми“ на човек, работил толкова години в централата на БСП, а и предвид кризата - работа няма. Дъщеря ми е студент последна година, а синът ми ученик 7 клас, но всъщност Вас това не ви интересува, а и никога не Ви е интересувало. Вие предпочетохте да доведете хора, които нямат общо с БСП, но имат общо с МВР - да ги назначите в централата и после да им възложите тази задача. Честит празник, другарко Нинова!

Ще Ви разкажа и историята на една друга другарка, която също работеше на „Позитано“ 20, повече от Вас самата - тя също вече не работи там и е на трудовата борса, защото Вие, другарко Нинова, предпочетохте на нейно място да остане удобна госпожица, назначена от МВР кадрите Ви. Та и тази другарка скоро ще остане без доходи, защото борсата изтича, а Вие не се съобразихте, че има две малки деца - е, да, едното тъкмо навършило 3 години и вече законът не я пазеше. Честит празник, другарко Нинова!

Понеже искам да се включа с пълна сила във Вашата инициатива, нека Ви разкажа и за един другар, който имаше 2 години до пенсия и целият му живот мина на „Позитано“ 20. Не можа да се пенсионира. Вие не позволихте. За неговите доходи се чудя дали въобще да споменавам, но и той Ви честити 1 май.

Другарко Нинова, мога да напиша още доста лични истории за работа и доходи и всичките да са свързани с Вас, но няма да го направя. Все пак се надявам, че сте доволна от историите, които Ви изпращам, нали инициатива имаме - 1 май - Ден на труда - а аз, като дисциплиниран партиен човек - веднага се включвам!

Честит празник, другарко Нинова! Пожелавам Ви здраве. Представям си каква ли ще бъде Вашата лична история за работа и доходи...“


 

Автор

Коментари (6)

Karabas Barabas Крушовишката биволица можеше преспокойно да запази всички хора, които работеха в администрацията на Позитано 20, но тя реши, че е по-добре да се хвърлят милиони в създаването на партийна телевизия, защото при заплатите на хората не може да се краде, а при фактурите за телевизията може и още как! Така че вижте си добре алчната селска стринка, която си избрахте да ви води и не бързайте да се отървавате от нея! Бате Бойко даже ще почерпи – кой му прави такива услуги без ръце и без пари и то толкова години вече!
01.05.2020 18:05 / Отговор
Анна Иванова Ааааа, тя от всичко може да краде! Не сте ли попадал на писмото на уволнен от нея журналист в БСТВ, който й казва "надявам се да ми изплатите уговореното възнаграждение, а не това, което е вписано в трудовия ми договор".
01.05.2020 19:06
Иво Др.нинова гони всеки който е станишевец защото той навремето я е изгонил уж за съмнения в корупция!По-точно ще е, че тя крала повече от станишко и той и бил шута!От тогава двамата са във война, и бсп превърната в лидерска партия, и на мои и чужди!Тя, че окраде парите от партийната каса на бсп, че краде от партията си колкото, и когато може е друго нещо!Тя е жена мафиот, и смята с фейк "новини" да взема властта!
02.05.2020 10:41
Джедай Тотю Г-жо Иванова, въпросната дрОгарка отдавна вече е прекарала през дебелото си черво разликата между „уговореното възнаграждение, а не това, което е вписано в трудовия ми договор“ на наивния журналист в БСТВ, който й казва „надявам се да ми изплатите“! Ами надявай се, горканчо, то какво друго ти остава? Сякаш не я знаете колко струва дрОгарката, креатура на бай Караиван от Дръгалефци, пък станала вождиня на позитаци!
02.05.2020 13:24
Дидка Кучка долна!
01.05.2020 18:30 / Отговор
Дидка Кучка долна!
01.05.2020 18:31 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети