Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. В „червените групи“: Изкараха свидетел на катастрофата с Милен Цветков приятел на Борисов

Политика

В „червените групи“: Изкараха свидетел на катастрофата с Милен Цветков приятел на Борисов

В червените групи: Изкараха свидетел на катастрофата с Милен Цветков приятел на Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Всъщност Тодор Петров е „ловец“ на автографи – има снимки с Пиърс Броснан, Том Джоунс, фолк певицата Емилия…

Ловецът на автографи Тодор Петров е един от свидетелите на трагедията с журналиста Милен Цветков. Това стана ясно днес, след като Петров даде интервю пред БТВ и разказа за това какво е видял.

Това, че човекът се снима с извести личности, е ясно от години и той често гостува по медии, за да разказва за хобито си. Всъщност има в колекцията си хиляди автографи и снимки - например с Лейди Гага, Лоренцо Ламас и Григор Димитров.

Стара снимка с премиера Бойко Борисов обаче стана повод различни опозиционни групи и „червени“ тролове да скалъпят пълни абсурди, за това че Петров и Борисов всъщност били лични стари приятели, той бил „пратен там“ и дори бил „платен свидетел“.

Абсурда за „свидетеля и поръчителя“ бе споделен дори от близката до кръгове около Цветан Василев магистратка Румяна Ченалова.

ФейсбукФейсбук

Абсурдите не останаха незабелязани от други Фейсбук потребители, които критикуват начина, по който се манипулират лековерните потребители в социалната мрежа.

Илиян Калчев, Фейсбук

Днес (или вчера, няма значение) някакъв се явил пред репортажна камера на телевизия, представил се за свидетел на трагичния инцидент от неделя и наплескал разни неща.

След "интервюто" Чаналова (чаналова, коп@ле!!!) направила разбор, че тоя същия ще е свидетел пред следствие и съд и ще отърве келемето, което вчера уби човек и, видно от записа от камерите, само поради луд късмет още петима пешеходци се отърваха на косъм.

По-късно днес става ясно, че самообявилият се за "свидетел" всъщност е някакъв болен за слава маниакално луд, който преследва известни личности, за да се снима с тях, като има снимки с Джерард Бътлър, Шварценегер, Бойко Борисов и десетки други.

И сега, от интервюто на самообявения "свидетел", "изводите" на Чаналова и една от снимката на мнинимия болен, на която е с Бойко Борисов, стой и гледай до какъв извод стига милия народец в последните няколко часа:

Тоя е професионален свидетел (защо свидетел, и къде е свидетелствал никой не знае), който е приятел на Бойко и е изпратен от него, като естествено е взел много пари, за да отърве келемето и ще го отърве...

Мили народецо, не знам кое ме дави повече - мъката, злобата или чувството за безсилие, че не мога да направя нищо срещу това да си толкова прост, но се давя тежко.

Мили народецо, само тояга, хомот, остен за тебе и на браздата. Друга няма.

П.п. - не искам да съм на мястото на съдиите, които ще трябва да произнасят присъдата.

Милен Цветков да почива в мир.

Веселина Попова, Фейсбук

СВИДЕТЕЛ?!

Чета някаква статия за нов свидетел, който излиза с нова версия относно катастрофата, в която загина Милен Цветков.

Споделя се масово от хората във Facebook... После попадам на телевизионно интервю с въпросния.

But wait.. та този човек ми е нещо познат! Виждала съм го десетки пъти.

Той дебне всяка известна личност, всеки спортист, артист, певец... Иска снимки и автографи с тях. Ходи на всяко събитие, концерт, участие, конкурс.. Виждала съм го в публиката на не 1и2 предавания, в които съм участвала...

Според мен, човекът има някаква мания по известните хора и много иска да го дават по телевизията. А някакви хора се връзват и публикуват “горещата” история. При това някои са уж сериозни медии.

Не мислих да пиша нищо по темата, но започнах доста да се дразня от спекулациите и жаждата за сензация.

Едни пишат, други вярват на всичко написано, а трети скърбят за изгубения баща, съпруг, колега и приятел.. Имайте милост !


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Контра Кащво скачате веднага срещу човека? Има си хоби и взима автографи. А на който не му се вярва има дедектор на лъжата при Тошо- вярно и точно
22.04.2020 06:38 / Отговор
Karabas Barabas Дори и да предположим, че тоя същия „свидетел“, дето ни го пробутват за приятел на Баце, как ще отърве келешчето, което уби Милен Цветков? Следствие и съд само на него ще вярват или какво? Ами нали има сума ти други свидетели, има запис от камерите, от който се вижда, че джипа връхлита с висока скорост, а пешеходците дори не можаха да го видят и имаха луд късмет да се отърват на косъм? А този „свидетел“, дори и да е взел много пари, за да отърве келешчето, как точно ще го отърве? Или някои си пишат, колкото да се изтропат и те?
22.04.2020 10:53 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати