Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. В инициативния комитет на физкултурника Цветанов: Фитнес инструктор, ММА боец, състезателка по лека атлетика от 1970

Политика

В инициативния комитет на физкултурника Цветанов: Фитнес инструктор, ММА боец, състезателка по лека атлетика от 1970

В инициативния комитет на физкултурника Цветанов: Фитнес инструктор, ММА боец, състезателка по лека атлетика от 1970 - Tribune.bg
Снимка:

Горан Благоев избра да стане част от Инициативния комитет на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов и да стане републиканец. Само преди дни Благоев беше свален не без основание от ефирa на държавната телевизия БНТ, в която е недопустимо да се демонстрират политически привързаности.

Кои са останалите членове на инициативния комитет, застанали с имената и професиите си зад Цветан Цветанов? Освен двама бивши кметове, един областен управител, един бивш депутат от ГЕРБ и дъщерята на фолк фурията Петра като професионален физкултурник Цветанов е заложил на множество бивши спортисти.

Сред тях изпъква младеж, в чиято визитка на мястото на професионален опит е посочено единствено, че е бил фитнес инструктор в периода 2017 – 2018 г.

Републиканци за БългарияРепубликанци за България

Освен Любомир Методиев членове на Инициативния комитет на Цветанов са още Боян Йорданов-волейболист, Делян Георгиев – ММА състезател, Светла Златева – състезател по лека атлетика през периода 1970-1980 година, Благой Благоев – бивш състезател по вдигне на тежести, Филип Виденов – баскетболист.

Републиканци за БългарияРепубликанци за България

Активни участници в новия политически проект на бившия втори в ГЕРБ са също така магистър музикален продуцент Чавдар Петков и докторант в катедра „Хореография“ Цветанка Гаврилова. Има и инженери като Георги Стефанов, както и няколко зъболекари.

Републиканци за БългарияРепубликанци за България

Журналисти се питат каква точно е ролята в „Републиканци за България“ на къдравата брюнетка, която го придружава навсякъде и не го изпуска от очи.

Републиканци за БългарияРепубликанци за България

Казва се Любомира Николова и до скоро се изявява като главен редактор на сайта “Топновини”. В момента се подписва като част от пресцентъра на проекта на Цветанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

разнасянето на папки по институциите ...явно е доходно занимание....за цял живот!
13.10.2020 07:39 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати