Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов се завърна с кожения шлифер

Политика

Бойко Борисов се завърна с кожения шлифер

Бойко Борисов се завърна с кожения шлифер - Tribune.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Кърджали със знаковия си кожен шлифер, с който беше известен в началото на политическата си кариера и като главен секретар на МВР.

В града, където кмет е Хасан Азис от ДПС, бившият премиер подчерта, че никога не е делил кметовете на партиен принцип.

В пълната зала със симпатизанти, бившият премиер се обърна и към медиите.

„Мен сте ме питали по едно и също милион и половина пъти. Тях още не смеете да ги питате дори те ли са на снимките. Не изпитвам никакво удовлетворение от това, че медиите сте изтипосани така в партньорския доклад. Представяте ли си аз да направя нещо такова като Христо Иванов? Казва на „Дарик“ да свалят, който видял видял, и те свалят. Антон Тодоров, много умен човек. само намек направи в Нова тв към журналист и аз го извадих от депутат. Сега – свалете. И вие сваляте. Това го правят „демократите“. Кой ви плаши бе хора, кой уплаши така българските медии. Кой, кой, кой? Пеевски го няма, той ги продаде. Кой е новият Пеевски? Май има нови олигарси, които ви дърпат конците“, заяви Борисов.

Според него, „Кирил и Асен“ така и не са се научили как се управлява държава.

„Ако имаха малко акъл, щяха да надградят каквото сме направили и да го направят по-добро.  Казват, че ще правят правителство на малцинството, а другите да ги подкрепят. Това ще е самоубийство за тях. Хипотетично, приемаме им правителството. Радват се, отиват по кабинетите. На другия ден идва бюджета в комисии и няма да им се приеме. Как ще работят, защо лъжат избирателите, как ще направят кворум? Без ГЕРБ правителство не може. Точка“, заяви Борисов, който призова за разум и евроатлантическа коалиция, която да управлява с мнозинство в парламента.

Коментира и унищожителния доклад на държавния департамент на САЩ.

„Докладът опроверга Асен Василев, че някой от Щатите ни плашел. За прекомерната им употреба с власт има поне 4 члена в Наказателния кодекс“, заяви той.

„Първо ви обраха с цените, после с горивата и после с тока. Сега ще ви оберат през данъка за бизнеса. Не разбрахте, защото медиите не ви информираха по-рано. Сега ще видите истината, но е късно, защото обедняхте. Те видяха, че ще ги бием с много и затова се събраха 7 партии. Ако това беше „промяната“, щяха сега да са на 30%, а ние на 5“, каза още Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп