Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. В кой хотел се събраха „Да, България“ на Национален съвет?

Политика

В кой хотел се събраха „Да, България“ на Национален съвет?

В кой хотел се събраха Да, България на Национален съвет? - Tribune.bg

Лица на „Да, България“ масово се тагват от Хотел „Рила“ в Боровец, където са се събрали преди свикването на парламента. Партията провежда заседание на Националния съвет, на което трябва да обсъди поведението си в новия парламент.

ФейсбукФейсбук

Три основни опции стоят пред ДБ в настоящият парламентарен сезон. Единият е преговори с ГЕРБ по предлаганото от партията евроатлантическо управление. Вариант 2 пред „градската десница“ е опит за сформиране на мнозинство около бившите им партньори ПП и БСП без ГЕРБ, но за него задължително ще трябва да се молят за помощ от ДПС или „Възраждане“, без които математиката от 121 депутати няма как да им излезе. Вариант 3 е заемане на удобната позиция на „конструктивна опозиция“ – пълен саботаж на всякакви опции за взаимодействие и тласкане на страната към нов служебен кабинет на Румен Радев и пети поредни предсрочни избори през февруари-март.  

Разположен в непосредствена близост до пистите, класическият ski-in/ski-out хотел „Рила“ е сред символите на курорта Боровец. Четиризвездният хотел предлага оферти за настаняване през уикенда на цени между 206,55 лв. и 374,85 лв. за двойна стая. В офертата влиза закуска на шведска маса, закрит басейн и джакузи, сауни, парна баня, крио кабина, руска и турска баня.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети