Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. В ММС бяха подписани договори по Национална програма за младежта (2016-2020)

Политика

В ММС бяха подписани договори по Национална програма за младежта (2016-2020)

В ММС бяха подписани договори по Национална програма за младежта (2016-2020) - Tribune.bg
Снимка:

Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов подписа договори с шест организации, които са защитили успешно проекти по Национална програма за младежта (2016-2016), Подпрограма 2 „Национални младежки инициативи и кампании“, тематична област 2 „Развитие на младежката работа“.

Национална програма за младежта е един от инструментите за изпълнение на приоритетите на националната политика за младите хора. Тя се базира на отчетените потребности на младежите в страната и е в синхрон с приоритетите на европейската политика за младежта. Програмата е в съответствие с и изпълнява целите на Националната младежка стратегия за младежта, приета от Министерски съвет през октомври 2010. Така зам.-министърът представи програмата пред гостуващите организации. Той ги поздрави от името на министър Красен Кралев и им пожела ползотворно сътрудничество и успехи в работата си с младите хора в страната.

Договори бяха подписани със Сдружение „Ямболски младежки информационен център“, Фондация „Международна фондация за развитието на Уай-Пиър“, Сдружение „Младежко европейско общество“, Фондация „Алтернативи ЕС“, Сдружение „Фабрика детските мечти“ и Сдружение „Ню Перформънс“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети договори

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети