Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. В Ново село: Магазинер принуждаван да подпише декларация, че няма да агитира

Политика

В Ново село: Магазинер принуждаван да подпише декларация, че няма да агитира

В Ново село: Магазинер принуждаван да подпише декларация, че няма да агитира - Tribune.bg
Снимка:

Георги Мараджиев: Няма да се поддадем на страха и натиска на Рашков

„Репресиите на Рашков продължават в област Пловдив. Тази сутрин Икономическа полиция нахлу в хранителния магазин на Тодор Гьошев в Ново село, община Стамболийски. След изненадващата проверка той е приканен да подпише декларация, че няма да агитира за изборите на 14 ноември“, обявиха от структурата на ГЕРБ в Пловдивско.

Да го подкрепят и да изразят своето недоволство от полицейските методи за сплашване на Бойко Рашков пред магазина се събраха хора от селото, както и от други населени места в община Стамболийски. С тях бяха и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област и кмет на община Стамболийски Георги Мараджиев и кандидатът за народен представител Владимир Пильов.

Недоволството в Ново селоНедоволството в Ново село

За да изрази възмущението си от нарочните проверки събралото се множество в Ново село блокира пътя пред колите на полицаите като не им позволи близо час да тръгнат на следваща проверка. От тяхна страна пък беше направен и опит да бъдат прегазени хора, за щастие неуспешен.

„С тези проверки, с това притискане на хора и всяване на страх няма да ни спрат. Така само ще ни помогнат да спечелим убедително изборите“, коментира Мараджиев. Той съобщи, че ако нарочните проверки днес не спрат, то утре, четвъртък, ще блокират входа на полицейското управление в Стамболийски.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети