Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валери Симеонов: Кадри на БСП винаги са били на хранилка на Васил Божков

Политика

Валери Симеонов: Кадри на БСП винаги са били на хранилка на Васил Божков

Валери Симеонов: Кадри на БСП винаги са били на хранилка на Васил Божков - Tribune.bg
Снимка:

Атаката на БСП срещу мен е част от мащабната битка срещу престъпното организиране на хазартните игри в България, твърди лидерът на НФСБ

В отговор на ПГ на „БСП за България“, която го определи като един от най-сериозните проблеми на демокрацията заради майките с деца и журналисти, лидерът на НФСБ Валери Симеонов поясни пред медиите, че декларацията в зала на БСП е „част от мащабната битка срещу престъпното организиране и провеждане на хазартните игри в България“.

„Не става въпрос за лична позиция на г-н Кутев, не става въпрос за позиция на БСП, а за един пореден епизод от битката срещу хазарта на Васил Божков“, изтъкна Симеонов.

По думите му „хазартът на Васил Божков винаги е бил под чадъра на БСП“, а реакцията на БСП е в стилистиката на „империята отвръща на удара“. Според Симеонов империята е не само БСП, а и ДПС, както и на една национална телевизия.

„Припомнете си съвсем наскоро. Миналата седмица бяха гласувани промените в закона. Кой не го подкрепи – БСП и ДПС. Кадри на БСП, народни представители на БСП, винаги са били на хранилка на Божков“, коментира още лидерът на НФСБ.

"2013 г., когато лотариите бяха освободени от всякакъв данък такса, предложението, което беше гласувано за освобождаването е допуснато точно от Румен Гечев, Георги Кадиев и представители на БСП“, посочи Симеонов.

По негова оценка БСП са подели този ход срещу него, защото са получили много сериозна подкрепа от страна на руската държава чрез шефа на външно разузнаване на Русия, който поиска освобождаване на Божков.

Забележете от съвсем скоро, буквално от часове се появи и беше осветлен един от най-сериозните играчи в тази империя. Един от най-сериозните участници - Русия. Както знаете вчера Сергей Наришкин, шефа на Външното разузнаване на Русия поиска освобождаването на Васил Божков без каквото и да е основание от шейха на Дубай. Как ще се развиват събитията не мога да предрека, но това е една тежка и опасна битка, която се води. В тази битка БСП виждате на коя страна застава", коментира Симеонов.

Именно това обяснява защо точно днес беше прочетена тази декларация, призоваваща за запазване на свободата на словото и упрекваща ме в нарушаване на демокрацията и всякакви други грехове. Знаете, бързата реакция на БСП. Много често в зала по повод на конкретно изказване, те правят декларация. На тях не им трябва много време да направят декларация. Моето изявление беше във вторник сутринта по БНТ, а защо в петък сутринта се прави декларация срещу това мое изявление - три дена по-късно. Не е много логично, вие познавате поведението и манталитета на тази парламентарна група", риторично попита народният представител.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати