Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валери Симеонов: Безсмислено е подаването на оставка 6 месеца преди изборите

Политика

Валери Симеонов: Безсмислено е подаването на оставка 6 месеца преди изборите

Валери Симеонов: Безсмислено е подаването на оставка 6 месеца преди изборите - Tribune.bg
Снимка:

„Взели сме решение, че е безсмислено подаването на оставка 6 месеца преди избори. Това би донесло само излишни разходи и загуби за държавата във всякакъв план“, обяви пред БНТ  лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Според него изборите са дали предимство не само на една политическа сила, дали са предимство и на президента Радев, на евроизборите - и на БСП, както и други партии, които имат своите представители, а тогава е нямало недоволство.

Симеонов каза, че управляващата коалиция е стабилна и ще си свърши работата.

„Всяко управление поражда недоволство. Всичко, което се прави в политически, обществен, икономически план, винаги може да се направи по-добре. Нормално е да се плати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март“, категоричен е той.

По думите му в последните години България има прогресивно развитие с добри икономически показатели.

„Минималните пенсии вече са 300 лв. Защо никой не говори за това? Защо никой не оценя всички тези усилия, които правителството полага и постига резултати по отношение на доходите на хората? Нашето предизборно обещание вече е факт - при 250 лв. минимална пенсия, с добавката от 50 лв., която беше продължена до октомври, тя ще бъде продължена и до началото на следващата година, в момента минималните пенсии са 300 лв.“, заяви той.

През последните 30 години не е имало толкова агресивни протести, както сегашните, коментира лидерът на НФСБ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

НЕ...! НИКАКВА оставка ! Не сме съгласни, че една шепа АРОГАНТНИ ТЕРОРИСТИ, НАРКОТИЗИРАНИ ЛУМПЕНИ и т.н ОТРЕПКИ, са в съсътояние да решават съдбата на МИЛИОНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ на КОАЛИЦИЯТА, НИЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ и НА ПАТРИОТИТЕ КАЗВАМЕ „ НЕ на оставката !!! НИЕ ПОДКРЕПЯМЕ Правителството и ОЧАКВАМЕ то ДА ДОВЪРШИ МАНДАТА си, не е възможно да се мисли, че улицата ще решава съдбите на българите, особено, като виждаме КАКВИ комунистически БОКЛУЦИ е събрал МУТРАТА радеф..., самият той ФИГУРАНТ на ЧЕРЕПА, ДАЛАВЕРАДЖИЯТА Грипена ли ще ни определя бъдещето, той може само да събере тази ДОЛНОПРОБНА МАСА , НЕГРАМОТНА, криминално проявена , НАРКОТИЗИРАНА ТЪЛПА, за друго освен за ЗАТВОР И ТОЙ НЕ СТАВА ....ПФУуууу...ОТВРАТ!
20.09.2020 11:23 / Отговор
Иван НИКАКВА ОСТАВКА !!! ИЗКАРВАНЕ НА МАНДАТА ДОКРАЙ, ДО РЕДОВНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ПРЕЗ МАРТ ДОГОДИНА !!! НЕ МОЖЕ ШЕПА ТЕРОРИСТИ И НАРКОТИЗИРАНИ ЛУМПЕНИ ДА РЕШАВАТ СЪДБАТА НА 7 МИЛИОННА БЪЛГАРИЯ !!!
20.09.2020 12:35 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати