Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валери Симеонов изгони Павел Шопов от пленарната зала, бил без маска

Политика

Валери Симеонов изгони Павел Шопов от пленарната зала, бил без маска

Валери Симеонов изгони Павел Шопов от пленарната зала, бил без маска - Tribune.bg
Снимка:

Заместник-председателят определи атакиста като потенциално опасен за COVID-19

Заместник-председателят на парламента Валери Симеонов изгони от пленарната зала депутатът от "Атака" Павел Шопов, защото не носеше предпазна маска. Докато атакистът задаваше въпрос към вицепремиера Екатерина Захариева относно преговорите с република Северна Македония, Симеонов го определи за  потенциално опасен за заразяване с ковид.

"Г-н Шопов, къде ви е маската", настоя председателстващият заседанието Валери Симеонов, а разпрата от трибуната продължи с многократни прекъсвания.

"Не е ваша работа", отвърна му депутатът от „Атака“.

Заместник-председателят на НС предупреди вицепремиерът Захариева, че не се намира в Министерския съвет и следва да изчака с отговора си поставения въпрос. Последва дезинфекция на трибуната, а след това Симеонов изгони независимия депутат Павел Шопов от залата.

"Представлявате потенциална опасност от зараза с коронавирус. Хората се притесняват от вас, моля ви напуснете залата. Виждате, че всички се разбягаха от вас", обърна се Валери Симеонов към нарушителя Павел Шопов от „Атака“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Става опасно! Болен Сидеров, непременно, ще отвърне на удара! Валери, не губете време! Организирайте отбраната (бомбички, пиратки, маркуч ...)!
19.11.2020 10:17 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети