Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валери Симеонов: Изявлението на руското разузнаване е дребен детайл

Политика

Валери Симеонов: Изявлението на руското разузнаване е дребен детайл

Валери Симеонов: Изявлението на руското разузнаване е дребен детайл - Tribune.bg
Снимка:

 „Като дребен детайл от хибридна война бих определил думите на говорителя на руското разузнаване Сергей Иванов. Така Валери Симеонов коментира отправените от руска страна обвинения, че разпространява невярна информация“, предаде репортер на БГНЕС.

Той коментира опровержението от страна на руските служби да са правили опит за освобождаване на Васил Божков.

„Само болното въображение на Симеонов, умножено по ниското ниво на неговата компетентност, би могло да включи в дневния ред на толкова уважавани хора въпроса за българския предприемач“, отбеляза по-рано днес директорът на пресцентъра на СВР Сергей Иванов.

„Да поразлисти сайтовете, да види телевизиите и тогава ще разбере откъде Валери Симеонов знае за разговорите между Наришкин и шейха на Дубай, че са били свързани с освобождаването на Васил Божков“, посочи той и уточни, че информацията е била излъчена в ефира на държавната ни телевизия, български и арабски сайтове.

Зам.-председателят на Народното събрание каза, че не вижда никакъв повод за упрек към думите му и обясни, че той се е информира по случая само от наши медии.

„Кое гарантира, че представителят на външното им разузнаване говори истината? В близките дни тази тема ще покаже дали ще има развитие“, заяви Симеонов.

Попитан дали го обиждат отправените по негов адрес остри критики, той каза, че сме свикнали на арогантния тон и поведение на всички представители на Русия в България по отношение на хора, които не споделят техните „имперски интереси и разбирания“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети