Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валери Симеонов настоява Христо Иванов да обясни за СИК и Маджо

Политика

Валери Симеонов настоява Христо Иванов да обясни за СИК и Маджо

Снимка:

„Появата на Маджо - човек от СИК, който и днес върти бизнес със съмнителна законност, край един от организаторите на протеста Христо Иванов тотално променя прочита на това, което се случва на улицата“, заяви пред медиите днес лидерът на НФСБ Валери Симеонов, съобщиха от пресцентъра на партията.

„След изтеклия запис Христо Иванов трябва да обясни връзките си с Маджо. В противен случай, остава не съмнението – остава убеждението, че зад протеста стои и друга фигура от подземния свят с много пари, освен Васил Божков”, посочи Симеонов и попита:

„Ако е така  - това спонтанна гражданска позиция на редуциран вече кръг от хора ли е? Или челен отряд на престъпността, който не е заинтересован от законността в България и разкритията, които прави главният прокурор? Отряд, който иска да управлява заради олигархични интереси?”

Според лидера на НФСБ  вече е ясно, че след развръзката с подсъдимите новобогаташи  Баневи, Арабаджиеви, Стайкови, след акцията срещу Васил Божков, още престъпни фигури са притеснени от действията на държавата. „Най-вероятно зад протестите ще лъсне и Вълка, и други, които са известни със силовите си действия и престъпно минало”, предположи Симеонов.

Той постави важният въпрос какво е мястото на Румен Радев в това, което се случва. „Президентът дължи отговор: Какви са контактите му с Христо Иванов? С Маджо? С Васил Божков? За да не перефразираме прословутата реплика от преди години „Маджо вика Румен” в „Маджо вика Румен Радев”, заключи Валери Симеонов.  


Коментари (4)

кесо Поздравления за Валери Симеонов за точната и смела позиция, което не може да се каже за снишилия се недостойно Борисов.
10.08.2020 18:43 / Отговор
Анастас ПЕТИЦИЯТА набира скорост
Бъдете част от този исторически момент:

ПОДПИСКА ЗА ИМПИЙЧМЪНТ НА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ

www.peticiq.com/198975?uv=26997949

Задължително си напишете и кратък коментар и отметнете да се вижда поста Ви.
Народната Любов е много натурална и неподправена
- не е като във форумите "Дневник" на Мутрата ПроКОНПИев и "СЕГА" на Мутрата Сашо Дончев.
Няма и "измислени" неща като в Бошков TV

(добронамерено подканящо)
11.08.2020 06:25 / Отговор
Далаверчо Христо Иванов не е управляващ, и не ти е длъжен да ти обяснява нищо. Борисов трябва да се обяснява откъде са парите и златото, и трябва да обясни на Гешев за всичките записи, за съдържанието им, а не Каскетът да прави техническа експертиза. Като дойдат изборите, народът ще прецени кой да управлява.
11.08.2020 11:27 / Отговор
Фюрерчо Ами питай Ламбовски, той е провокаторът, той знае най-добре. Колкото и да се мъчите да омърсите протеста няма да ви се получи. Борисов се познава с Маджо. Питай и него.
11.08.2020 11:40 / Отговор

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още