Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валери Симеонов обяви, че Венелин Петков и Хекимян са за прокурор, БТВ ще го съдят

Политика

Валери Симеонов обяви, че Венелин Петков и Хекимян са за прокурор, БТВ ще го съдят

Валери Симеонов обяви, че Венелин Петков и Хекимян са за прокурор, БТВ ще го съдят - Tribune.bg
Снимка:

Директорът на „Новини, актуални предавания и спорт“ в бТВ Венелин Петков ще съди зам.-председателя на парламента Валери Симеонов.

Поводът – интервю на Симеонов тази сутрин по БНТ, в което той намекна, че Петков и водещият на сутрешния блок на бТВ Антон Хекимян и Венелин Петков са корумпирани.

„Зная за корумпирани телевизионни водещи. Ето ви го един Антон Хекимян, ето ви го един Венелин Петков. Какви са тези, на които им е казано на 15 декември цялата история на Найденови и за престъпната схема на Божков с ощетяване на държавата със стотици милиони, и те са мълчали!? Аз бих пратил прокуратурата при тях, да ги разпита“, каза тази сутрин Симеонов.

Венелин Петков му отговаря:

„За протокола: документите, които Цветомир Найденов учтиво ни предостави, са жалбите му до прокуратурата. Те са надлежно заведени там поне две седмици преди той да започне да търси изява в bTV. Позор, господин заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов. Ще се видим в съда“, каза Венелин Петков.

bTV Media Group също заявява, че застава твърдо зад своите служители и ще подкрепи всички правни мерки, които те биха предприели срещу депутата, заявиха по-рано днес в позиция от телевизията.

„Във връзка с това и с новите неверни и подвеждащи твърдения на бизнесмена Цветомир Найденов относно работата на редакцията на bTV, бихме искали да напомним, че ролята на журналистиката е да разкрива истината след проверка и разследване на информация“, пишат от телевизията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Валери Симеонов Този е шизофреник, незабавно трябва да го вкарат в лудницата. Има мания за величие и власт, и раздвоение на паметта. Корумпирани са Борисов, Горанов, директорката на НАП и т.н. Няма да ми стигне да изброявам
12.02.2020 16:02 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати