Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валери Симеонов: Ситуацията със „средния пръст“ е преразказ по картинка

Политика

Валери Симеонов: Ситуацията със „средния пръст“ е преразказ по картинка

Валери Симеонов: Ситуацията със средния пръст е преразказ по картинка - Tribune.bg
Снимка:

Симеонов отговори на обвиненията на БСП за язовира: Не развъждам риби, раци, жаби

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов отрече да е показвал среден пръст на протестиращите ресторантьори в сряда.

По Нова телевизия той обясни, че е отворил прозореца, за да погледне демонстрацията. 

„Една група от 5-6 човека започнаха да крещят вулгаризми, обиди.

Видя ми се налудничаво поведението им и затова с показалеца посочих главата – „Къде Ви е акъла? Няма от какво да се срамувам, поведението  на тези хора ми се видя безумно“, обясни Симеонов.

Той беше категоричен, че поддържа тезата, че отварянето на ресторантите при спазване на мерки не носи по-голяма опасност от отварянето на училищата.

„Имам позиция за подкрепа на този бранш. Хората, които ме познават и са наблюдавали макар бегло моето поведение в политиката, не могат да ме упрекнат в страх.  В случая на човек, който отваря прозореца и показва среден пръст и се скрива е поведние на страхливец, какъвто не съм. През 2018 г. сам се противопоставих на Васил Божков, на други олигарси. Сам! Аз съм човек на прекия сблъсък", обясни Валери Симеонов по повод вчерашната фейк информация за показания „среден пръст“. 

Лидерът на НФСБ коментира, че протестното отваряне на ресторантите ще донесе само напълване на хазната с глоби. Той каза, че досега не се е възползвал от мерките на правителството по линия на заведенията.

„Трябва да минем на антигенните тестове, които се изискват от чужденците туристи, там можем да направим като компромис, защото PCR тестовете са много скъпи и тежка процедура“, отговори той на въпрос дали е обсъждал този казус с вицепремиера Мариана Николова. „Аз не съм неин опекун“, обясни  Симеонов.

По отношение на язовир „Овчарица“, за който от БСП вчера казаха, че „Валери Симеонов си тръгва от властта с цял язовир“, лидерът на НФСБ отговори: 

„Става дума за единствения охладителен язовир на трите Маришки ТЕЦ-а. Този язовир е част от системата на националната сигурност. Е, как Валери Симеонов ще си вземе този язовир и ще си тръгна с него“,

възкликна заместник-председателя на НС. И продължи: „Не познавам района, доскоро не знаех къде е язовир „Овчарица“. Днес ще питам г-н Румен Георгиев от БСП откъде измисли тази щуротия и дали тя не е поредна политическа акция“.

Симеонов поясни и какви са трите бизнеса,  с които се занимава - „Имам телекомуникационна компания, която оперира в Югоизточна България, имам телевизия СКАТ и два хотела с ресторанти. това са моите бизнеси и нищо друго. Не развъждам риби, раци, жаби“, добави Симеонов по повод обясненията на БСП срещу него.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Мария Наглец!
28.01.2021 12:22 / Отговор
1111 Ама защо бе Миче?
28.01.2021 13:18
Наглеци се наричат тези които съзнателно дескридетират с фалшиви новини Миче
29.01.2021 11:37
. . . На Мичето и се е приискало среден пръст, не показалец!
28.01.2021 14:56 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети