Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валери Симеонов: Скептичен съм към „разследванията“ на Йончева

Политика

Валери Симеонов: Скептичен съм към „разследванията“ на Йончева

Валери Симеонов: Скептичен съм към разследванията на Йончева - Tribune.bg
Снимка:

Много лъжи има в нейните приказки, казва бившият вицепремиер

„По никакъв начин не мога да приема, че хвърлянето на публично обвинение през медиите по този публичен начин трябва да бъде насърчавано и да му обръщаме внимание. Още повече лично аз съм свидетел, а и вие сте свидетели, че много често Елена Йончева лъже. От къде да знам, че това, дали това, което казва е истина или не е“. Това заяви пред журналисти в парламента Валери Симеонов.

Според него редно би било да изчакаме да се направи предварителната проверка и ако материалите стават за даване на съд, тогава да ги коментираме.

„Какво да коментирам сега. Помните ли онази лъжа как беше пробутала една стара снимка от оградата, че била съборена, а се оказа, че снимката е била правена на градежа на оградата на един мост. Нали го помните това. Там имахме една задочна полемика и част от вас, които са били добросъвестни, са я отразили. Но там аз я хванах някъде в 7-8 изопачавания на факти и лъжи, свързани с оградата. От къде да знам сега, че това, което казва за Боил Банов, е истина“, попита реторично бившият вицепремиер.

По-рано той коментира темата и пред ТВ Европа.

„Скептичен съм към „разкритията“ на Елена Йончева. Аз поне не съм попадал на някакво сериозно разкритие. Нещо на което да повярвам. Знаете ли, много лъжи има в нейните приказки“, каза той. И призна, че случаят с Банов е нов за него и не би могъл да коментира казуса по същество, но отдавна е направил изводите си по отношение на журналистката-депутат.

„Явно там целта е да се вадят неща едно след друго, да се провеждат някакви атаки – през прокуратура, през медии. Не трябва да се обръща такова внимание докато компетентните органи не проверят. Другото е политическо говорене и брътвежи“, подчерта лидерът на НФСБ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати