Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валери Симеонов: Строежът на плаж Алепу е брутално действие

Политика

Валери Симеонов: Строежът на плаж Алепу е брутално действие

Валери Симеонов: Строежът на плаж Алепу е брутално действие - Tribune.bg
Снимка:

Не става въпрос за подпорна стена, а за масивен строеж на няколко етажа, смята лидерът на НФСБ

Строежът на плаж „Алепу“ е брутално действие, не става въпрос за подпорна стена, а за масивен строеж на няколко етажа, коментира пред журналисти в парламента лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Малко по-рано днес ДНСК определи, че четириетажното бетонно съоръжение на Алепу не е сграда, а стена.

„Няма как да ми е положително мнението като човек, който е от този избирателен район. Това е едно брутално действие, което цели да бъде заблудено обществото, че е подпорна стена. Много добре познавам това място, там никога не е имало свлачище. Самото разрешение е нарушение на Закона за устройство на територията. Който го е издал, може би трябва да бъде разследван“, предупреди Симеонов.

Той коментира и темата с новия заместник-министър на околната среда като припомни, че квотата е на ГЕРБ и кандидатурата е предложена от тях.

Лидерът на НФСБ потвърди, че Законът за политическите партии е отпаднал днес от дневния ред по искане на ГЕРБ. Симеонов посочи, че предложението на „Обединени патриоти“ за таван от 10 000 лв. годишно за финансирането на партии от физически лица може да отпадне в хода на политическия диалог, който предстои.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп